• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Lokması Fiyatları İstanbul

Hayır Lokması Fiyatları İstanbul


Helal Lokma Firması

Yöresel lezzetlerimizden olan lokma, hayır işlerinde ve organizasyonlarda en çok yer verilen tatlılar arasında geliyor. İstanbul’da helal lokma firması olarak markalaşmış Helal Lokmacı, adabına ve hijyene uygun ürün hazırlamaktadır. Damak zevkinize uygun, birinci kalitede ürün ve yağ kullanan firmamız, titiz çalışmaları neticesinde en lezzetli ve helalinden lokmayı misafirlerinize sunmanızı sağlıyor. Lezzeti tatmak isteyenleri Pendik ve Merter’de bulunan şubelerimize bekliyoruz. Hayır lokması fiyatları sizlere uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır.

Helal Seyyar Lokma Hizmeti

Lokma tatlısı dökme ve dağıtma hizmeti veren firmamız, seyyar lokma aracı ve usta ellerde hazırlanan lokmasıyla adresinize kadar geliyor. Cami önlerinde, işyeri açılışında, festivallerde, ölen kişinin hayrına düzenlenen cenaze törenlerinde ve mevlidlerde olmak üzere her türlü alanda helal seyyar lokma hizmeti veriyoruz. İstanbul’un tüm bölgesine ulaşım ağımız bulunmaktadır. Belirttiğiniz tarihte saatinden önce adresinize gelen ekibimiz, seyyar aracın kurulumunu yapmaktadır. Hayır lokması fiyatları hakkında detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Lokma dökümü için gerekli malzemeler ve seyyar aracımız, nakliye aracıyla ücretsiz olarak adresinize ulaştırılır. Helal seyyar lokma hizmetimizi, her sayıda davetli için uygun hale getiriyoruz. Geniş kapasiteli davetlerinizde önemli olan firmamızla önceden iletişime geçmiş olmanız. Böylece en kaliteli helal lokma hizmetinden yararlanma fırsatını kaçırmamış olacaksınız. Helal Lokmacı olarak siparişlerinizde tabak, çatal ve peçete gibi servis malzemelerini de hizmete dahil ediyoruz. Böylece sizin lokma dökümü, servisi ve temizliği için uğraşmanıza, ek bir masraf yapmanıza da gerek kalmıyor. Helal lokma sertifikalı ürünlerimiz ile kaliteli ve sağlıklı hizmet anlayışıyla çalışmalar yürütüyoruz.

Hayır Lokması Fiyatları İstanbul

İstanbul’da lokma döktürmek istediğinizde, helal lokma sertifikalı firmamız, kaliteli ve sağlıklı hizmet anlayışını benimseyen firmamızı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Hijyenik koşullarda üretilen lokmalar, güler yüzlü servis elemanları ve pozitif iletişim ile dağıtılmaktadır. Hayır lokması fiyatları İstanbul genelinde bulunduğunuz bölgeye göre farklılık gösterecektir. Nakliye ve servis hizmetlerini sağlayan firmamız, randevu sistemiyle çalışmalar yürütmektedir. Organizasyon tarihini, kişi sayısını ve adresinizi belirterek, fiyat teklifi almak için 0216 397 20 02 ve 0553 241 40 67 numaralardan firmamıza ulaşabilirsiniz. Ayrıca İstanbul’da iki farklı noktada bulunan şubelerimize gelerek bilgi alabilir, lezzetli lokmalarımızın tadına bakabilirsiniz.

HAYIR LOKMASI FİYATLARI 

600 kişilik hayır lokması  -  700 TL

1000 kişiik hayır lokması  1000 TL

2000 kişilik hayır lokması  1800 TL

Hayır lokması fiyatları gidilecek yere ve tarihe göre değişim göstermektedir. İstanbul içinde her yere hizmet vermekteyiz.



  03.10.2019 tarihinde eklendi.   1076 kez okundu.






Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim