• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Lokması Fiyatları

Sipariş Hattı

İstanbul'da Hayır Lokması Fiyatları

İstanbul'da lokma yaptırmak isteyen vatandaş, İstanbul ve ilçelerinde  her nerede lokma döktürmek isterse biz, bütün ekimiz ile, hijyen, profesyonel hizmetimiz ile, ekonomik fiyatımız ile daima hizmetinizdeyiz. İstanbul lokma dökümü fiyatı kuşkusuz ki son derece ekonomiktir. Malzeme kalitesini bizzat görmeniz mümkün. Hatta hizmetimizi de bizzat öncesinde bir lokma dökümü hizmetimiz de görmeniz mümkün olabilir.

Hayır Lokması Fiyatları

Hayır lokması ölmüşlerin hayrına, Cuma namazı çıkışında, iş yeri açılışında veya bir sevinci paylaşmak, şükür etmek amacıyla dağıtılmaktadır. Damak zevkimize uyan tadıyla, geleneklerimizde yeri oldukça eskiye dayanan hayır lokması özenli bir şekilde hazırlanarak sıcak ve taze bir şekilde servis edilmektedir.

En Ekonomik Hayır Lokması Fiyatları 3.000 TL den Başlamaktadır.

Cenaze ve Mevlit Organizasyonlarına Hayır Lokması

Ölen kişinin ruhuna hediye göndermek ve sevap kazanması için cenaze sahibi taziyeye gelenlere ikramda bulunmaktadır. Merhumun ölüm yıl dönümlerinde ise mevlit okutan yakınları hayır lokması dağıtarak ruhunu haberdar etmek istemektedir. Bu günlerde sizler adına tüm hazırlık ve dağıtım işlemlerini yüklenecek firmalara ihtiyaç duyabilirsiniz. Cenaze ve mevlit organizasyonlarında hayır lokması döktürmek isterseniz İstanbul'da uzun yıllardır hizmet veren Helal Lokma firmamızı tercih edebilirsiniz. Olumsuzluklarla karşılaşmadan misafirlerinize taze ve sıcacık hayır lokmasını yerinde hazırlıyor, özenle servis yapıyoruz. Cenaze ve mevlit organizasyonlarında merhumun adına Fatiha okunması için seyyar aracımızın üzerine adı ve soyadını yazıyor, herkese ulaşabilmesi için sesli olarak da duyuruyoruz.

İstanbul'da Hayır Lokması Fiyatları

İstanbul'da en uygun fiyatlarla hayır lokması hazırlayan firmamız, tüm detayların sorumluluğunu üstlenmektedir. Porsiyon usulüne göre fiyatlandırma yapan Helal Lokma firmamız, lokmanın hazırlanması, cemiyetin bulunduğu alana götürülmesi, pişirilmesi ve servis edilmesi fiyatlarımıza dahildir. Servis sırasında kullanılacak tabak, çatal ve peçete gibi ekipmanlarımızı yanımızda getiriyoruz. İstanbul'da kaliteli hayır lokması döken firmalarla aynı fiyat politikasını sürdürüyoruz. Tecrübeli ve işinin ehli ustalarımız sayesinde sıcak ve çıtır çıtır lokma dağıtımı için fiyat teklifi almak isterseniz Helal Lokma firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hayır Lokması Döktürme Ücretleri

İstanbul'un Tüm Bölgesinde Hayır Lokması Servisi Yapıyoruz

Helal Lokma firmamız İstanbul'un neresinde olursanız olun kaliteli hizmetten yararlanmanızı sağlıyor. Önceden rezervasyon yaptırdığınızda lokma ustalarımız ve servis elemanlarımız seyyar aracıyla belirttiğiniz adrese kadar gelmektedir. Sipariş verdiğiniz tarihe ve yoğunluğumuza bağlı olarak aynı gün hizmet alma şansınız da olabilir. Hayrınıza vesile olmak, ölmüşlerinize hayır duası göndermek için hayır lokması döktürmek isterseniz firmamız kaliteli malzemeleriyle hazırladığı enfes lezzetli lokmaları yerinde sıcak bir şekilde servis etmektedir.

Hayır Lokması Fiyatları

İstanbul'da En Ucuz Fiyata Hayır Lokması Hizmeti

İstanbul'un en ucuz hayır lokması hizmetini vermekten onur duyuyoruz. Seyyar aracımızın temizliğine, personellerimizin kıyafet adabına özen gösteriyor, sağlıklı ve nefis lokma yedirmenin gayretiyle çalışmalar yürütüyoruz. Cenaze, mevlit programı, Cuma namazı çıkışı veya dileği yerine gelen kişinin şükür niyetiyle döktürdüğü hayır lokması için kaliteli ve deneyimli bir firma ile çalışmak oldukça önemlidir. Az malzemeyle hazırlanan lokmanın kıvamının tutturulması ve pişirilmesi marifetli ustalarca yapıldığında ağızda hoş bir tat bırakacaktır. Davetlilerinizin veya hayır sebebiyle dağıtılan lokmanın lezzetinin tam olması işlenen hayrın daha makbul olmasını sağlayacaktır. Hayrınıza ortak olmak olmamızı ve en kaliteli hayır lokmasını sunabilmek için bizlerle iletişime geçmeniz yeterlidir.

Hayır Lokması Fiyatları Hakkında Bize En Çok Sorulan Sorular.
 
Hayır Lokması Fiyatları Kaç Kişilik Oluyor? En Az Kaç Kişilik Olduğunda Geliyorsunuz?
 
300 Kişilik Lokma Fiyatı Ne Kadar?
 
Hayır Lokması Fiyatları Kişi Başı Fiyatlarınız Kaç Paradır? Hayır Lokması FiyatlarıKiralama Fiyatlarınız Ne Kadar?Hayır Lokması Fiyatları
 
Eve Lokma Yolluyor Musunuz? Seyyar Lokma Arabanız Var Mı?
 
Hayır Lokması Fiyatları Kiralama Servisiniz Nerede Ve hangi Şehirlerde Hizmet Veriyor?
 
Hayır Lokması FiyatlarıTabakta Kaç Tane Oluyor? Hayır Lokması Fiyatları Gün Boyu Devam Ediyor Mu?
 
Hayır Lokması Fiyatları Ne Demektir ?
 
Hayır Lokması Fiyatları Kaç Kişi Geliyor? Cami Çıkışın da Lokma Oluyor Mu?
 
Hayır Lokması FiyatlarıTürkiyenin Hangi Şehirleri Ve İllerinde Hizmet Veriyor?
 
Hayır Lokması Fiyatları Olarak En Uygun Fiyatınız Ne Kadar?
 
Cenazemiz Var Lokma Döktürmek İstiyorum Ne Yapmalıyım?
 
 
Bu Sorular ve Benzeri Sorularınız Varsa Bizi Çekinmeden Arayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. İletişim 0 553 241 40 67
 
 
İSTANBUL ANADOLU YAKASI HAYIR LOKMASI KİRALAMA HİZMET YERLERİMİZ
 
 
Adalar Hayır Lokması Fiyatları
 
Ataşehir Hayır Lokması Fiyatları
 
Beykoz Hayır Lokması Fiyatları
 
Çekmeköy Hayır Lokması Fiyatları
 
Kadıköy Hayır Lokması Fiyatları
 
Kartal Hayır Lokması Fiyatları
 
Maltepe Hayır Lokması Fiyatları
 
Pendik Hayır Lokması Fiyatları
 
Sancaktepe Hayır Lokması Fiyatları
 
Sultanbeyli Hayır Lokması Fiyatları
 
Sultangazi Hayır Lokması Fiyatları
 
Şile Hayır Lokması Fiyatları
 
Tuzla Hayır Lokması Fiyatları
 
Ümraniye Hayır Lokması Fiyatları
 
Üsküdar Hayır Lokması Fiyatları                                                                                                                                                          
 
 
İSTANBUL AVRUPA YAKASI  HAYIR LOKMASI KİRALAMA HİZMET YERLERİMİZ 
 
 
Arnavutköy Hayır Lokması Fiyatları
 
Avcılar Hayır Lokması Fiyatları
 
Bağcılar Hayır Lokması Fiyatları
 
Bahçelievler Hayır Lokması Fiyatları
 
Bakırköy Hayır Lokması Fiyatları
 
Başakşehir Hayır Lokması Fiyatları
 
Bayrampaşa Hayır Lokması Fiyatları
 
Beşiktaş Hayır Lokması Fiyatları
 
Beylikdüzü Hayır Lokması Fiyatları
 
Beyoğlu Hayır Lokması Fiyatları
 
Büyükçekmece Hayır Lokması Fiyatları
 
Çatalca Hayır Lokması Fiyatları
 
Esenler Hayır Lokması Fiyatları
 
Esenyurt Hayır Lokması Fiyatları
 
Eyüp Hayır Lokması Fiyatları
 
Fatih Hayır Lokması Fiyatları
 
Gaziosmanpaşa Hayır Lokması Fiyatları
 
Güngören Hayır Lokması Fiyatları
 
Kağıthane Hayır Lokması Fiyatları
 
Küçükçekmece Hayır Lokması Fiyatları
 
Sarıyer Hayır Lokması Fiyatları
 
Silivri Hayır Lokması Fiyatları
 
Şişli Hayır Lokması Fiyatları
 
Zeytinburnu Hayır Lokması Fiyatları
 
hayır lokması istanbul fiyatları,istanbul lokma fiyatları,hayır lokması kiralama,600 kişilik lokma fiyatı istanbul,hayır lokması fiyatı,hayır lokma fiyatları,hayır lokması nasıl yapılır,hayır lokması,hayır lokması istanbul fiyatları,istanbul lokma fiyatları,hayır lokması kiralama,300 kişilik lokma fiyatı istanbul,hayır lokması fiyatı,hayır lokması kimin,hayır lokması nasıl yapılır,Hayır Lokması Fiyatları

Sipariş Hattı


Yorumlar (7)


  • avatar

    Metin Şahin 4 yıl önce

    Daha öncesi denk gelmiştim hayır lokması dağıtımı yaparken lokmalarının tadına baktım gerçekten çok lezzetli bende böyle bir hayır işi yaptırmak için iletişime geçtim. İstediğim yerde gelip hayır lokması döküp dağıtımını yapmışlardır. Herşey için teşekkürler

  • avatar

    Serdar Koç 4 yıl önce

    Böylesi güzel bir hizmet için Helal Lokmam çalışanlarına emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Bol kazançlarınız olsun inş

  • avatar

    Mert Tüysüz 4 yıl önce

    Sitemizin önünde yeni doğmuş olan kızım için 500 kişilik hayır lokması dağıtımı yaptırdık. Eşimde bende çok memnun kaldık. Ustalarımızın lezzetli lokmalarını döküp dağıtımını gerçekleştirdiler. Ellerine ve emeklerine sağlık her şey çok güzeldi teşekkür ederiz.

  • avatar

    Ayşe Sultan 4 yıl önce

    İyi Çalışmalar. Geçen hafta bende sizden lokma hayrımı gerçekleştirdim. Herşey dört dörtlük gerçekleşti. Çok memnun kaldım. Sizi herkese tavsiye ediyorum. Kimsenin aklında şüphe kalmasın işinizi on numara yapıyorsunuz. Artık sizden başka kimseye lokma döktürmem. Herşey gönlünüzce olsun çocuklar..

  • avatar

    Mustafa Kara 4 yıl önce

    Pendik meydan da lokma dağıtımınıza denk geldim ilk defa bu şekilde hayır yapıldığını sizin sayenizde görmüş öğrenmiş oldum.lokmalarınız gerçekten muhteşemdi.tadında ekşilik yok yağ kokusu yok ve tertemiz iş yaptığınızı gördüm.bende sayenizde hayır işi yapmaya karar verdim.sizin sayenizdede 1 hafta sonra hayrımı gerçekleştirdim.benim hayrımıda çok güzel gerçekleştirdiniz sağolun var olun arkadaşlar...

  • avatar

    Sevim Uzman 4 yıl önce

    Tam canım tatlı çekerken karşıma çıkan süper şahane ötesi lokmalari sıcak dağıtan arabalı lokmaci. Yeni öğrendim hayır lokması olarak bir kişi dagittiriyomus. Süper bi aktıvite çok beğendim. Lezzetli lokma dağıtan bu arabalar sizin de karşınıza çıkınca kaçırmayın yiyin derim :))

  • avatar

    Fadime Kurt 4 yıl önce

    16 ekimde başakşehirde döktürmek istiyoruz 700 kişilik fiyatı nedir?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim