• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Kartal Hayır Lokması Fiyatları

Sipariş Hattı

Hayır lokması fiyatlarının herkesin bütçesine uygun olması nedeniyle hayır işlemek isteyenlerin profesyonel destek almasını mümkün hale getiriyor. Eskilere dayanan geleneklerimiz arasında vefat eden kişinin hayır duası alması için cenaze sahibi tatlı yaparak çevresine dağıtmaktaydı.

Günümüzde ise bu sistem profesyonel firmalar aracılığıyla yürütülmekte ve cenaze sahiplerinin büyük uğraşlar vererek taziyeye gelenlere ikram hazırlamasına gerek kalmamaktadır.

Kartal Hayır Lokması Fiyatları

Kartal hayır lokması fiyatlarımız en az 500 kişilik olarak hesaplanmaktadır. İstanbul'un en lezzetli hayır lokmacısını tercih etmek isterseniz, Helal Lokma firmamızla iletişime geçebilirsiniz. 

Helal Lokma firması olarak en lezzetli lokmayı yerinde döküyor, misafirlerinize sıcak bir şekilde servis ediyoruz. Kartal hayır lokması fiyatlarımızı öğrenmek isterseniz firmamızla iletişime geçmeniz yeterlidir.

Kartal Hayır Lokması Döken Firmalar

Lokma tatlısı hayır için dağıtılan ikramların en başında gelir. Lokmayı hayır işlerinde baş tacı yapan lezzeti ve mütevazi oluşudur. Un, şeker, tuz, su ve maya gibi az malzeme kullanılarak hazırlanan lokmanın hem yapması kolay hem de fiyatı uygundur.

Kartal hayır lokması döken firmaların fiyatlarının makul olmasındaki bir diğer önemli nokta ise dağıtılma sebebinin manevi bir boyuta sahip olmasıdır. Böylece hayır yapmak veya ölmüşlerinin arkasından mevlit okutmak isteyenlerin hayır işinden mahrum kalmaması istenir. 

 

Kartal Hayır Lokması Hizmeti

Herkes tarafından sevilen lokma tatlısı sipariş günü işinin ehli ustalarımızca erkenden mayalanır ve yerinde servise hazır hale getirilir. Dağıtım yapılacak yere seyyar araba ile gelen ustalarımız kızgın yağda lokmaları kızartarak, sıcak şerbete atar ve çıtır halde davetlilere ikram ederler. Dini ve özel günlerde, mevlitlerde, düğün ve sünnet töreninde, ölen kişinin arkasından veya ölüm yıl dönümlerinde döktürülen lokma, uzman firmalarca hazırlanmalıdır.

Kartal Hayır Lokması Fiyatları 5.000 TL den Başlamaktadır.

Amatör firmalarla çalışıldığında lezzeti tüketenler tarafından beğenilmeyecek, ziyan olacaktır. Helal Lokma firmamız, 15 yılı aşkın süredir İstanbul'un her semtinde hayır lokması dökerek sayısız referans edinmiştir. Profesyonel Kartal hayır lokması hizmeti için Helal Lokma'ya telefon numaraları, mail adresi veya şubeleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kartal Hayır Lokması Kiralama Servisi

Helal Lokma firması olarak hazırladığımız hayır lokmasının her aşamasına önem veriyor, çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Mayalama, lokma dökme ve servis sırasında hijyene dikkat ediyoruz.

Hazırlık aşamasında kullandığımız malzemeleri kaliteli markalardan seçiyoruz. Profesyonel ekip arkadaşlarımız ve ustalarımızca yürütülen Kartal hayır lokması kiralama servisimiz müşteri memnuniyet odaklı çalışmaktadır.

Davetlilerinize sunduğumuz servis sırasında hijyene önem veriyor, servis ekipmanlarımızı dağıtım yapılacak yere ambalajlı olarak getiriyoruz. Ustalarımız ve servis elemanlarımız eldiven, galoş ve önlük kullanarak hizmet vermektedir.

 

En Uygun Kartal Hayır Lokması Firması

Hayır lokması şerbetli ve şerbetsiz olmak üzere iki farklı şekilde hazırlanmaktadır. Müşterilerimizin isteğine göre hazırladığımız hayır lokması daha çok şerbetli olarak tercih edilmektedir.

Her ne kadar İzmir ile özdeşleşen bir lezzet olsa da İstanbul'un en lezzetli lokmacısı olarak hizmet almanızı sağlıyoruz. En uygun Kartal hayır lokması firması arıyorsanız, firmamızın yüksek kalitede verdiği hizmetten şaşmamanızı öneriyoruz.

Kartal Hayır Lokması Döken Firmalar

Lokma işi ustalık ister. Kartal'da lokma döken firmaların fiyatlarına baktığınızda hepsinin birbirine yakın olduğunu görürsünüz. Bu nedenle fiyat araştırması yaparken dikkat etmeniz gereken diğer hususlar; firmanın sektörde verdiği hizmet süresi ve referanslarıdır.

Firmamızla irtibata geçtiğiniz ilk andan itibaren özel ilgiyle karşılanırsınız. Memnuniyetinizin hazırladığımız lokmanın kalitesiyle ve servisiyle de sürdürmeniz için özverili çalışmalar yürütüyoruz.

 

Kartal Hayır Lokması Fiyatları Ne Kadar?

Hayır lokması fiyatlarımız 500 kişilik organizasyonlarda 5.000 TL'dir. 2.000 kişiye kadar siparişleriniz için fiyat politikamıza internet sitemizden ulaşabiliyorsunuz. Özel siparişleriniz olması halinde Helal Lokma iletişim numaralarımızdan bizleri arayarak veya form doldurarak fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

İstanbul da İstediğiniz Saatte ve Konumda‎ Hayır Lokması Döküyoruz, Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet 1000 Kişilik Lokma 8.000 TL den Başlıyor. Mevlid-Hayır-Açılış-Toplantı‎ Lokma Döktürme Kiralama Ücretleri En İyi Fiyatlarla Hayır Lokması Fiyatları Hayır lokması döktürmek istediğinizde bizler lokma arabası kiralama hizmeti sağlamaktayız.

İstanbul'da lokmacı arıyorsanız doğru adrestesiniz. İstanbul da İstediğiniz Saatte ve Konum da Hayır Lokması Döküyoruz, Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet 1000 Kişilik Lokma 8.000 TL den Başlıyor. Seyyar Lokmacı İstanbul | Lokma Döktürme Fiyatları - Hayır Lokması


Kartal Hayır Lokması Hakkında Bize En Çok Sorulan Sorular.

Kartal Hayır Lokması Kaç Kişilik Oluyor? En Az Kaç Kişilik Olduğunda Geliyorsunuz?
300 Kişilik Lokma Fiyatı Ne Kadar?
Kartal Hayır Lokması Kişi Başı Fiyatlarınız Kaç Paradır? Kartal Hayır Lokması Kiralama Fiyatlarınız Ne Kadar?
Eve Lokma Yolluyor Musunuz? Seyyar Lokma Arabanız Var Mı?
Kartal Hayır Lokması Servisiniz Nerede Ve hangi Şehirlerde Hizmet Veriyor?
Kartal Hayır Lokması Tabakta Kaç Tane Oluyor? Lokma Dökme Gün Boyu Devam Ediyor Mu?
Kartal Hayır Lokması Ne Demektir ?
Kartal Hayır Lokması Kaç Kişi Geliyor? Cami Çıkışın da Lokma Oluyor Mu?
Kartal Hayır Lokması Türkiyenin Hangi Şehirleri Ve İllerinde Hizmet Veriyor?
Kartal Hayır Lokması Olarak En Uygun Fiyatınız Ne Kadar?
Cenazemiz Var Lokma Döktürmek İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Bu Sorular ve Benzeri Sorularınız Varsa Bizi Çekinmeden Arayıp Detaylı Bilgi Alabilirsiniz. İletişim 0 553 241 40 67


Sipariş Hattı


Yorumlar (3)


  • avatar

    Selin Çörüt 4 yıl önce

    Bir ay öncesi cuma namazı çıkışında 2000 kişilik hayır lokması döküp dağıtımını Helal Lokmam firmasına yaptırdım. Benim için çok önemli olan bu günde sundukları bu hizmetle gerçekten işlerini ne kadar çok severek yaptıklarını ve müşteri memnuniyetinin ne kadar çok önem verdiklerini gösterdiler. Hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Ahmet Apak 4 yıl önce

    Helal lokmam firmasına çok teşekkür ederim çok memnun kaldık iyi kide sizi tercih etmişim.

  • avatar

    Zehra Kılıç 4 yıl önce

    4 Ekim’de lokma döktürmek istiyordum 1200 kişilik fiyatı nedir birde pazarlık payı var mıdır?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim