• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
İstanbul Lokma Fiyatı
Admin Hayır Lokması 94002 27 Yorum

Sipariş Hattı

Helal Lokmam hayır lokması dağıtımına İstanbul genelinde devam ediyor!

 

Sizin hayırlarınız için lezzetli ve taze lokmalar döküyoruz.

Lokma döktürmek istediğinizde bize ulaşabilirsiniz:

Helal Lokmam olarak:

  • Hijyenik ve kaliteli malzemeler kullanıyoruz.
  • Deneyimli ve güler yüzlü ekibimizle hizmet veriyoruz.
  • İstanbul'un her semtine dağıtım yapıyoruz.
  • Uygun fiyatlarla hizmet veriyoruz.

Hayır lokması döktürmek için:

  • Dağıtım yapmak istediğiniz tarihi ve saati bize bildirin.
  • Lokma döktürmek istediğiniz kişi sayısını belirleyin.
  • Adresinizi ve iletişim bilgilerinizi bize verin.

Helal Lokmam ile hayırlarınız daha da anlamlı olsun!

Helal Lokmam'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz!

Uygun Fiyatlara Hayır Lokması Döküyoruz.

Hayır lokması dağıtımı fiyatları, dağıtılacak kişi sayısına ve lokma hayrının yapılacağı yere göre değişmektedir. Genel olarak, 500 kişilik hayır lokması dağıtımı için fiyatlar 3.000 TL'den başlamaktadır. 1.000 kişilik hayır lokması dağıtımı için fiyatlar 4.000 TL'den başlamaktadır. 2.000 kişilik hayır lokması dağıtımı için fiyatlar 6.000 TL'den başlamaktadır.

Uzun zamandan beri İstanbul’da kaliteli ve sağlıklı Lokma üretip dağıtmanın ustaca icrasını gerçekleştiren firmamız İstanbul lokma fiyatı konusu ile ilgili İdeal ücretlendirmeyi gerçekleştirmektedir. Firmamız birinci sınıf un, yağ ve şeker kullanmaktadır. Kaliteli bir üretim için zorunlu olan kaliteli hammadde kullanılmalıdır koşulunun birincisi yerine gelmiş oluyor. Kaliteli üretimin ikinci şartı ise işi iyi bilen tecrübeli elemanların varlığıdır. Kaliteli üretimin bir diğer şartı da kullanılan aletlerin kalitesidir. Son sistem hamur açma makineleri ile el değmeden hamur hazırlamak artık günümüzde bir standart olmuştur.

İstanbul'a Uygun Fiyatlara Hayır Lokması Dağıtıyoruz.

İstanbul ve civarına en son model vasıtalarımız ile aynı anda birkaç yerde lokma dökümünü kaliteli ve sağlıklı bir biçimde sunmaktayız. İstanbul lokma fiyatı değerlendirilirken bu perspektiften bakmakta yarar vardır.  Malzemelerin alınması, hamurun hazırlanması ve lokmanın kızartılarak şerbetlendirilmesi tüm bu aşamaları siz yalnızca izliyorsunuz. Pek çok müşterimiz lokmanın dağıtımını kendi elleri ile yapmak talep etmekte bu tür müşterilerimize de bir yardımcı vererek dağıtımı sağlamaktayız.

Ekonomik-Lokmaci-Kiralama

3.000 TL den Başlayan Fiyatlarla Hayır Lokması Döküyoruz.-.

İş yeri açılışları ve ya sünnet olması üretim ve dağıtımımızda herhangi bir farklılığa yol açmamakta ücrette de herhangi bir değişiklik göstermemektedir. Sadece üretilen ve dağıtılan miktara göre İstanbul lokma fiyatı farklılık göstermiştir. 100 şahsa dağıtılan lokma ile 1000 şahsa dağıtılan lokma fiyatının aynı olmayacağı aşikardır. İstanbul’un herhangi bir yerinde istenilen zamanda yapmak da fiyatta herhangi bir değişikliğe yol açmamaktadır. Bazı firmalar mesafe uzadıkça fiyatta değişikliğe gidebilmektedir.

İstanbul lokma fiyatı ile ilgili bilgilendirici ve detaylı bir açıklama yapmaya çalıştık.Tabloda ayrıntılı olarak lokma fiyatlarımız bulunmaktadır. Lokma Döktürmek İsterseniz Bizimle İletişime Geçerseniz Ekonomik Fiyatlara Sizlere Yardımcı Olabilmekteyiz.

LOKMA FİYATLARIMIZ

Her tabakta 3 tane İZmir lokma yani Kandil simidi gibi büyük lokmalar oluyor. Saray lokma yani misket şeklinde olandan isterseniz 5-6 tane her tabağa konmaktadır. 2 tane ustamız gelir. Özel lokma logolu Mobil Araçta sıcak olarak lokmalar hijyenik ortamda sıcak olarak ikram edilir. Pancar şekerinden üretim yapılıyor. Biryağ yağ kullanmaktayız. Tatlı yada tuzlu olarak isteyenlere sunulmaktadır. Araçlarda Led Ekran Vardır Kimlerin Hayrına İse Kaç Kişi İsmi Yazılacaksa Hepsi Yazmaktadır. Ayrıca Araçlarda Ses Sisteminden Kuran Tilavetleri ve İlahiler Açılabilmektedir.

Mobil araçta lokma döktürmek isterseniz fiyatlarımız :

500 kişilik   3.000 TL  ( cuma saati en az 2000 kişilik olmaktadır. )
750 kişilik   3.500 TL
1000 kişilik 4.000 TL 
1500 kişilik 5.000TL
2000 kişilik 6.000 TL 

Hayır Lokması Döktürmeye Karar verdiğinizde aşağıda ki bilgileri iletiniz.. 

Tarih :
Saat :
Adres :
Hayır sahibi adı soyadı :
Telefon numarası :
Yedek telefon numarası :
Kimin adına dağıtılacak :

Lokma Döktürme Dağıttırmak ve Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Ulaşınız. 0 212 907 06 52 

Ayrıca Lokma Dışında Tavuklu Pilav yada Bardakta Çorba Hizmetimizde Vardır.

Tavuklu Pilav Ayran Menüsü İçin Tıklayınız.

Bardakta Sıcak Çorba Dağıtımı İçin Tıklayınız

Hayır Lokması Fiyatları Ne Kadar? 


Hayır lokması fiyatları dağıtılacak kişi sayısına yani miktara göre farklılık gösteriyor. Firmamız 3.000 TL’den başlayan fiyatlarla hayır lokması dökmektedir. Minimum 500 kişilik lokma siparişi alınmaktadır. Fiyatlarımız 2.000 kişilik lokma siparişi için 5.000 TL olarak fiyatlandırılmıştır. Daha fazla hayır lokması siparişi vermek isterseniz fiyat teklifi almak için firmamızın 0 216 397 20 02 numaralı iletişim hattını arayabilir, 0 553 241 40 67 Whatsapp işletme hattımıza mesaj atabilirsiniz.  


Hayır Lokması Ne için Dağıtılır?


İnsanlarla paylaşmayı seven, bunu da kendi veya bir başkası adına hayırda bulunmak amacıyla gerçekleştirmek isteyen herkes hayır lokması dağıtımı yapabilir. Genel olarak vatandaşlarımız ölen birisi adına, dini gün ve gecelerde veya farklı pek çok nedenden dolayı hayır lokması dağıtımı yapan firmalardan hizmet alabilmektedir.
Helal Lokmacı olarak mobil araçlarımızda bulunan led tabelalar sayesinde kimin adına hayır lokması döktürmek isterseniz, onu gösterebilmekteyiz. Ayrıca farklı açıklamalar da yapılabilmektedir.

lokma dağıtım fiyatları
Hayır Lokması Ne Zaman Dağıtılır?


Herhangi bir şekilde hayır işlemek isteyen herkes dilediği zaman hayır lokması döktürebilir. Bunun için bir mevsim, gün veya saat farkı bulunmuyor. Fakat insanlar cenazeleri olduğunda, hayatlarında iyi bir gelişme yaşandığında, dua almak adına, dini günlerde paylaşmak adına hayır lokması dağıtımı yaptırmak istemektedir. 
Daha geniş kitlelere erişmek için genellikle camilerin giriş – çıkışlarında, işlek caddelerde, sokaklarda ve tanınmış lokasyonlarda lokma dağıtımı gerçekleştirilmektedir. Fakat özel alanlarda, parklarda, vb. diğer alanlarda da dilediğiniz bir zamanda lokma döktürebilirsiniz.  


Hayır Lokması Nasıl Dökülür?


Ekibimiz hayır lokması döküleceği tarihte programdan yaklaşık bir (1) saat önce adrese mobil araçlar ile gelir. Programa özel olarak yoğrulan lokma hamuru mobil araçlarda kurulacak stantlarda dökülür. Süreç boyunca lokma ustalarımız galoş, eldiven ve maske gibi hijyen kurallarına dikkat etmektedir. Sağlıklı yağlarda kızartılan hayır lokması pancar şekerinden hazırlanan şerbetiyle sıcak bir şekilde servis edilir. 


Ölünün Arkasından Lokma Dökülür mü?


Evet ölünün arkasından lokma dökülebilir. İnsanlar acılarını ve hüzünlerini paylaşmak, ölen bir yakını adına hayır işlemek veya dua almak adına hayır lokması döktürebilir. Öldükten hemen sonra veya belirli bir gün sonra hayır lokması döken firmalarla iletişime geçebilir. 


Ölünün arkasından lokma dökme işlemi cenaze evinde, cami önünde veya farklı bir konumda yapılabilir. Bunun için bizimle iletişime geçtiğinizde nerede dağıtımının yapılmasını istediğinizi belirtebilirsiniz. Ekiplerimiz mobil araçlarıyla talep ettiğiniz adrese gelecek ve pişirme işlemini müteakip hijyenik koşullarda dağıtımını gerçekleştirecektir. 

hayır lokmacısı pendik firması
Ölünün Arkasından Lokma Ne Zaman Dökülür?


Ölen birisinin arkasından lokma döktürmek isteyen yakınları tarafından tarafımıza iletilen “lokma ne zaman dökülür” sorunun cevabı; cenaze gününde, ölümden 7 gün sonra, 40 gün sonra veya 52 gün sonra şeklindedir. Fakat bu noktada kesin bir kaide bulunmaz. 7’sinde döktürmek istediğiniz lokmayı müsait olamadığınızdan dolayı birkaç gün sonra veya farklı bir zaman diliminde döktürebilirsiniz. 


Ölünün Arkasından Neden Lokma Dökülür?


Vefat eden kişinin yakınları aileye taziyeye gelecek olanlara ikramda bulunarak merhum/merhumenin ruhuna hayır duası ulaştırmak için hayır lokması dağıtımı yapan firmalar ile anlaşıyor. Ölünün arkasından lokma dökülmesinin nedeni gerek cenaze mevlidinde gerekse adına okutulacak mevlitlerde okunan dualarla birlikte merhum veya merhumenin adına hayır işlemektir. 
Hayır Lokmacı firması olarak vefat eden yakınlarınız için cenaze mevlidinde eş, dost ve akrabalarınıza dağıtılmak üzere lokma döküyoruz. Yakınlarınızın ölüm yıldönümlerinde Cuma namazı cami önlerinde, mahallenizde veya şehrin işlek caddelerinde hayrınızı gerçekleştirmek için hizmet veriyoruz. 


Lokmanın İçinde Ne Var, Lokmanın İçine Ne Katılır?


Lokma bereketli olduğu kadar lezzetli de bir tatlıdır. Lokmanın içine katılacak yeterince un, sıvı yağ, su, maya, şeker ve tuz ile bir hamur hazırlanmaktadır. Lokmaların sayıca çok dökülmesi söz konusu olduğundan lokma hamuru özel yoğurma makinelerinde el değmeden hazırlanır. Geleneksel bir şerbetli tatlı olmasına rağmen oldukça hafif olan lokmalar mobil araçlardaki büyük kazanlarda tecrübeli lokma ustaları tarafından kızartılıp şerbetlenmektedir. Sıcak bir şekilde şerbeti ile buluşan lokma tatlısı çıtır çıtır tüketilebilir. 


Neden Lokma Döktürülür, Lokma Niye Dökülür?


Ölünün arkasından lokma döktürmek toplumumuzun gelenek ve göreneklerinde çok uzun süredir var. Hatta bunu 600-700 yıllık bir geçmişe sığdıramayız. Ölünün arkasından döktürmenin nedeni onun adına bir hayır işlemektir. Fakat onu anmak, acıları ve duyguları paylaşmak, dua almak ve daha pek çok nedenden dolayı da lokma dökülmektedir.  


Lokma Fiyatları Ne Kadar?


Lokma fiyatları İstanbul’da nerede lokma dökülmesi istenildiğine ve kaç kişilik lokma döküleceğine bağlı olarak farklı fiyat skalası ile vatandaşlara sunulmaktadır. Fiyatlar kişi sayısı arttıkça daha makul bir hal almaktadır. Örneğin 500 kişilik lokma fiyatları 3.000 TL olurken, 12.000 TL olması gereken 2.000 kişilik lokma fiyatları 6.000 TL gibi ekonomik fiyatlar ile dökülebiliyor. 
Lokma fiyatları hakkında bilgi almak için programın kaç kişilik olacağı, tarih, saat ve adres bilgilerini yetkililerimize belirtmeniz yeterlidir. Uygun lokma fiyatları ile hayrınızı layıkıyla yerine getirecek olan ustalarımız program günü eksiksiz bir donanım ve ekipman ile adresinize gelecektir. 


Cenazede Lokma Dağıtılır mı?

Evet dağıtılır. He cenaze günü hem de sonrasında istediğiniz bir gün lokma dağıtımı yapabilirsiniz. Ölen kişinin adına genellikle onun ikamet ettiği mahallenin işlek noktalarında veya daha sınırlı dağıtımlar için evin önünde veya yakın bir cadde üzerinde lokma dağıtmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca ölüm yıl dönümlerinde veya 7’sinde, 40’ında gibi özel günlerde de hayır lokması dağıtımında bulunabilirsiniz. 


Lokma Tatlısı Hangi Durumlarda Yapılır?

Lokma tatlısının yapıldığı durumlar genellikle mevlitli programlar oluyor. Bu bazen bir bebek mevlidi veya sünnet mevlidi bazense bir düğün veya cenaze mevlidi olabiliyor. Mevlit programının belirli bir sürecinde veya tamamında adreste lokma döken firmalar cenaze mevlitlerinde ise mobil stantlarında LED ışıklarla merhumun veya merhumenin adını tabelaya yansıtmaktadır. Böylece lokmanın kimi hayrına döküldüğünü lokmadan tadanlar görerek yakınınızın adına dualar gönderebilmektedir. 
Lokma tatlısı mevlitli programların yanı sıra iş yeri açılış organizasyonları ve mağaza açılış yıl dönümleri gibi organizasyonlarda ve tüm açık hava etkinliklerinde tercih edilen bir sokak lezzetidir. 


Lokma Hangi Gün Dökülür?


Coğrafyamızda pek çok yörede lokma döktürme tarihleri değişkenlik gösterebilmektedir. Genel olarak ölen birisi adına lokma döktürmek için insanlar 7’sini, 40’ını ve 52’sini beklemektedir. Fakat müsaitlik durumuna göre ölenin yakınları farklı bir günde de lokma döktürebilir. 


Hayır Lokması Kaça Dökülüyor?


Hayır lokması dağıtılan kişi sayısına göre değişebilmekle birlikte kişi başı 5 TL ile 3.0 TL arasındadır. Örneğin 500 kişilik lokma döktürme fiyatı 3.000 TL iken 2.000 kişilik lokma döktürme fiyatı 6.000 TL olabilmektedir. Mobil lokma araçlarıyla hizmet veren firmamız her şey dahil (pişirme, dağıtma) hizmet vermektedir. 

HELAL LOKMACI İSTANBUL'DA LOKMACI FİRMASI OLARAK HİZMET VERMEKTE

Lokmacı Helal olarak, İstanbul'da hayır lokması dağıtımı yapan bir firmayız, lokma dağıtım araçları ile İstanbul genelinde kalabalık yerlerde lokma dağıtımı yapıyoruz.lokma dağıtımı, genellikle cami avlusu, mezarlık, park, cadde ve sokak gibi yerlerde yapılır.

Lokmacı Helal firması olarak, lokma dağıtımında hijyene ve kaliteye büyük önem vermekteyiz. Firmamız lokma dağıtım araçları düzenli olarak temizlenir ve dezenfekte edilir. Lokma tatlısı, taze ve kaliteli malzemelerle yapılmakradır.

Lokmacı Helal, lokma dağıtımı için farklı paketler sunmaktadır. Bu paketler, dağıtılacak kişi sayısına ve lokma tatlısının yapılacağı yere göre değişmektedir.

Lokmacı Helal'den lokma döktürmek için, 0 553 862 96 95 Sipariş numarasından bilgi alabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Lokmacı Helal, hayır lokması dağıtımı ile insanların yüzünü güldürmeyi ve hayır işlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Firma, bu alanda uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.


Sipariş Hattı


Yorumlar (27)


  • avatar

    Ahmet Bey 1 yıl önce

    Kesinlikle memnun kalınacak tek firmasınız. Lokmalarınız çıtır çıtır ve çok lezzetli. Hem temizsiniz hem titizsiniz hem de güler yüzlüsünüz. İşinizi en iyi şekilde yaptığınız için size tekrar teşekkür ediyorum. İşleriniz bol olsun inşallah.

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      HELAL LOKMACI HER TÜRLÜ LOKMA SİPARİŞİ SATIŞI İÇİN SİZLERİN HİZMETİNDE. TEŞEKKÜR EDERİZ...

  • avatar

    Hakan AÇIKBAŞ 1 yıl önce

    Telefonla görüşme aşamasından dağıtım sonlanıncaya kadar tüm süreçten çok memnun kaldım. Güven ve lezzey bir aradaydı, tüm çalışanların kadın olmasının etkisi sanırım. Öneriyle değil google üzerinden yorumlarla ulaştığım için kendimi şanslı sayıyorum.

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      HELAL LOKMACI HER TÜRLÜ LOKMA SİPARİŞİ SATIŞI İÇİN SİZLERİN HİZMETİNDE. TEŞEKKÜR EDERİZ.

  • avatar

    Esra DOĞAN 1 yıl önce

    Bugün Erenköy galip paşa cami nin önünde annemiz için yapmak istediğimiz hayrı, Helal Lokmam Hayır Lokması ustalarından muzaffer ve Talha usta sayesinde çok güzel bir şekilde yapabildik. Bu iki güzel usta son derece titiz, kullandığı malzemeler en iyisi..İnsanları sıraya sokarken kullandıkları hitap şekilleri, yaklaşımlarıyla 10 yıldızı hakediyorlar.2. Kere aynı memnuniyeti yaşadık.Tadan herkes çok beğendi..Herkese tavsiye ederiz.Çok ama çok teşekkürler..

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Helal Lokmacı olarak Sizlere yardımcı olabilmek bizi mutlu ediyor. Biz teşekkür ederiz Esra Hanım

  • avatar

    Rıza AKDUMAN 1 yıl önce

    Gayet saatine sadık, özenli ve temiz bir işletme. Cenazemiz için cami önünde olmasını rica etmiştik. Çok memnun kaldık. Güler yüzleriyle de acılı günümüzde hiç sorunsuz kalbimizi fethettiler. Tekrar teşekkür ederiz.

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Helal Lokmacı olarak Sizlere yardımcı olabilmek bizi mutlu ediyor

  • avatar

    Hasan BEY 1 yıl önce

    Vefat eden annemiz için hayır lokması döktürdük. Tam zamanında geldiler, çok güler yüzlüler. Lokma da çok, lezzetliydi. Teşekkür ediyoruz.

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Sizlere yardımcı olabilmek bizi mutlu ediyor

  • avatar

    Melehat candan 2 yıl önce

    Valla çok memnun kaldık özellikle niyazi ustaya ve yardımcısına çok teşekkür ederiz kibar ve İşlerinde uzmanlar

  • avatar

    Mehmet Ulusoy 2 yıl önce

    1 ay önce döktürdük mükemmel bir ekibi bir arabası kızgın yağlarda sıcacık bir şekilde döküyorlar sizlerede tavsiye ederim

  • avatar

    Dilek Arduç 3 yıl önce

    Öncelikle böyle güzel bir çalışma ile bizlere bu hizmeti ayagımıza kadar getirip mükemmel lokmalarını döküp istediğimiz şekilde dagıtımını yaptıkları için emegi geçen herkese teşekkür ederim.Hiç tereddüt etmeden hayır lokması döktürmek isterseniz iletişime geçebilirsiniz.Profesyonel ekip kaliteli hizmet bol kazançlar.

  • avatar

    Dilek Arduç 3 yıl önce

    Öncelikle böyle güzel bir çalışma ile bizlere bu hizmeti ayagımıza kadar getirip mükemmel lokmalarını döküp istediğimiz şekilde dagıtımını yaptıkları için emegi geçen herkese teşekkür ederim.Hiç tereddüt etmeden hayır lokması döktürmek isterseniz iletişime geçebilirsiniz.Profesyonel ekip kaliteli hizmet bol kazançlar.

  • avatar

    Ferhan Işık 4 yıl önce

    Geçen hafta fabrikada iş çıkışı işçilere annemin ruhuna hayır lokması döktürdüm. Helal Lokmam firmasına her şey için teşekkürler.Çok memnun kaldım işlerini gerçekten severek yapıyorlar.herkese kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • avatar

    Metin Körük 4 yıl önce

    Geçen cuma namazı çıkışı cami cemaatine 1000 kişilik hayır lokması dağıtımı yaptırdım. Ustalarımız işinin ehli olup çok hijyen ve temiz bir ortamda lezzetli lokmaları döküp dağıtımını gerçekleştiriyorlar. Ustalarımızın ellerine ve emeklerine sağlık her şey için teşekkür ederim

  • avatar

    Mücahit Bayram 4 yıl önce

    İş yerimin önünde 2000 kişilik lokma dagıtımı yaptırdım.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.İlgi ve alakalı bir çalışma ekibiniz oldukça güler yüzlü emeklerine sağlık.

  • avatar

    Emine Erol 4 yıl önce

    Merhume annemin senesi geldiğinde nasıl bir şey yapabilirim diye düşünürken Helal Lokmam firması ile karşılaştım.500 kişilik lokma döktürmek için anlaşma sagladık.İstediğim adrese öncesinden gelip tüm hazırlıklarını yaptılar ekip olarak. Ne isteğim ve talebim olduysa güler yüzlü bir şekilde beni karşılayıp lokma dağıtımını gerçekleştirdiler. Harika lokmaları için Helal Lokmam firmasına çok teşekkür ederim.

  • avatar

    Zeynep Ataç 4 yıl önce

    Helal Lokmam firmasına 1000 kişilik lokma döktürdüm.Herşeyden çok memnun kaldık ellerine emeklerine sağlık hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Hasan Koç 4 yıl önce

    Helal lokmam firmasına teşekkür ederim. Lezzetli ve temiz ortamda lokma döküp dağıtım yapıyorlar. Herkese tavsiye ederim. Ayrıca istediğiniz adrese gelip işlerini kusursuz bir şekilde tamamlıyorlar.

  • avatar

    Eylem Sönmez 4 yıl önce

    Çok lezzetli lokmaları var gerçekten ayrıca temiz ve titiz bir şekilde işlerini özenli bir şekilde yapan firma olarak helal lokmam firmasına teşekkür ederiz

  • avatar

    ayşe mualla candan 4 yıl önce

    Helal lokmacı gerçekten aldığınız para da helal..Kaç kez sizden lokma döktürdüysem hiç pişman olmadım.Hakkım size sonuna kadar helaldir...

  • avatar

    Nermin Çıkrıkçı 4 yıl önce

    Annem yıllardır memlekette lokma döker dağıtır. Kadının geleneksel hayır işi gibi bisi. Çok yaşlandı napalim gücü yok derken bi tanıdık bahsetti lokma döken seyyar arabalar var diye. Guvenemedik öyle şey mi olur insanın kendi dokup dağıtması dan iyi olmaz diye düşünüyoruk ki telefonla aradık çağırdılar. Karşımıza alıp konuşunca ne düzgün insanlarmis gördük. Annem gene istemedi ne zamanki lokmanin dağıtılmasını gördü, çoluk çocuk yedi etti,daha da mutlu oldu kadın. İyi ki varsınız. Hiç zahmet edip yormayın ananızı vallahi mükemmel bir uygulamayms. Hayır lokması hayatınızı kolaylaştırmak için var

  • avatar

    Murtaza keser 4 yıl önce

    Merhaba.. Haziran ayında lokma döktüreceğiz fiyat konusunda yardımcı olabilirsiniz.

  • avatar

    Hüsniye Raptik 4 yıl önce

    1,5 ay önce döktürdük çok lezzetliydi teşekkürler

  • avatar

    Aslıhan Sakar 4 yıl önce

    700 kişilik lokma döktürecektik fiyatı ne kadar?

  • avatar

    eyüp çakan 4 yıl önce

    600 kişilik lokma dokmek istiyorum yerim fatihye kaynanam için kaç para

  • avatar

    Adil Balkan 4 yıl önce

    Esenler de Lokma Dağıttıracam Kandil Akşamı bizim burada merkez camisinin çıkışında 3000 kişilik fiyat alabilir miyim ? Bir de tabaklara kaç tane lokma koyuyorsunuz.

  • avatar

    Elif Akgül 5 yıl önce

    Fiyat aynımı pilav tavuk li da yapıyor musunuz

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      şimdilik sadece hayır lokması yapıyoruz.

  • avatar

    Remzi 6 yıl önce

    Su an lokma fiyati ne kadar ornegin 200 kisilik lokma kac kg oluyo ve kisi Basina kac gr yada kac adet oluyo fiyati ne kadar istanbul esenler de evin onunde yapilirsa

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      merhaba hayır lokması döktürmek için 0553 241 40 67 arayınız.

  • avatar

    kanber 8 yıl önce

    lokma fiyatları hala geçerli mi ?

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Fiyatlarımız geçerlidir..

  • avatar

    Ahmet Tanpınar 9 yıl önce

    Başarılı bir yazı tebrikler

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Teşekkürler









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim