• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Cami Çıkışında Lokma Döktüren Firmalar
Admin Lokma 6810 5 Yorum

Sipariş Hattı

Lokma döktürmek Osmanlı’dan günümüze kadar gelmiş kültürümüzün anlamlı bir parçasıdır. Özellikle Ege Bölgesinde, İzmir’de lokma döktüren insanlara rastlamak mümkün.

Peki, nedir lokma döktürmek?

İnsanlarımızın, ustasıyla, makinesiyle, yeriyle lokmanın bütün sorumluluğunu alarak sevabına dağıtması olayıdır. Bu kültür İzmir’de çok yaygındır. İzmir dışında ise lokma döktürme işi genelde dini günlerde, sünnet düğünlerinde ve cami çıkışında yapılır.

Cami Çıkışında Lokma Döktüren Firmalar

Cami çıkışında lokma döktüren firmalar bile mevcut. Lokma döktürmek kültürü yardımlaşma ve dayanışma bakımından da oldukça önemlidir. Dikkat edilmesi gereken ise bu tür eylemlerde düzenli bir dağıtım sistemi kurulmasıdır. Herkes sırasını beklemeli, yardım amaçlı yapılmış bu uygulamada bedava lokma yeme isteğinden dolayı izdihamlara karşı tedbirler alınmalıdır.,

Hayır Lokması Döken Firmalar

İnsanların birbirlerine karşılıksız yardım etmediği, arkadan iş çeviren, kibir ve egoyla dolu, her geçen gün doğayı daha çok kirleten günümüz dünyasında lokma döktürmek bizlere, güzel insanların da olduğunu, yalnız olmadığımızı, birbirlerine yardım eden insanların hala var olduğunuhatırlatıyor. Cami çıkışında lokma döktüren firmalar ücretsiz bir şekilde sevabın lokma döktürürken, bazı farklı niyetteki firmalarda isimlerinin duyulması, reklamlarının yapılması amacıyla bu uygulamayı yapıyor. 

Cami Çıkışında Lokma Döktürme Fiyatları

Ne olursa olsun, lokma döktürme eylemi kültürümüzün değerli parçalarından biri. Bu işi hayır için yapmak da tatlıyı daha güzel yapan nedenlerden. Her ne kadar teknoloji ve moda dünyasıyla önceki nesillerin yaşam tarzlarından gün geçtikçe uzaklaşsak da hiç unutulmayacak parçalara sahip olduğumuz için de ayrıca mutluyuz.

Cami Çıkışında Lokma Döktürme Fiyatları 3.000 TL den Başlamaktadır.

Nesilden nesile devam eden gelenek görenekler, uygulamalar bizi biz yapan kültürün parçalarıdır ve modern yaşamımızda kültürümüzün parçalarının unutulmaya yüz tutması gerçekten üzücü bir durumdur. Bu nedenle çeşitli uygulamalar gerçekleşmekte, bazı özel gecelerde eski oyunlar, gelenek görenekler anlatılmakta, yeniyi yaşarken eskinin unutulmaması için özen gösterilmekte. Cami çıkışında lokma döktürmek için bizimle ileteşime geçiniz.

Cami Çıkışında Lokma Döktürme ile İlgi Bize Sıkça Sorulan Sorular

En az Kaç Kişilik Lokma İçin İstediğimiz Yere Gelip Lokma Dağıtıyorsunuz ?

Cami Çıkışında Lokma Dağıttırmak İçin Ne Zaman Sizi Aramalıyız ?

Cami Çıkışında Lokma Döktürme Esnasında Kimin Adına Olduğu Yazıyor Mu ?

Tabaklara Kaç Adet Lokma Koyuyorsunuz ?

Tabak Çatal Vs Herşey Size Mi Ait ?

Glikoz mu Kullanıyorsunuz Yoksa Normal Pancar Şekeri Mi ?

Cami Çıkışı Lokma Dağıtmak İçin Saat Kaçta Geliyorsunu ?

100 Kişilik Lokma Dağıttırmak İstiyorum Gelir Misiniz ?

Cami Çıkışında Lokma Dağıtmak İçin Özel İzin Almak Gerekiyor mu ?

Pandemi Döneminde Lokma Dağıtımı Oluyor Mu ?

 

Bu ve Benzeri Tüm Sorularınızın Yanıtlarını Bizi Her Zaman 0553 241 40 67 yada 0216 397 20 02 numaralardan Arayarak Bilgi Alabilirsiniz.


Sipariş Hattı


Yorumlar (5)


  • avatar

    Yeşim Güneş 4 yıl önce

    Sizinle çalışmak ve hayır işi yapmaktan çok mutluyum çok teşekkür ederim. Bu hayırlı cuma günü sayenizde insanların güzel duasını aldık. işinizin hakkını verdiniz. Lokmalarınız Ve verdiğiniz hizmet valla çok güzeldi. Ben ve çevrem sizden çok memnun kaldı. Temizliğiniz ilginiz alakanız ve lokmanızın lezzeti harikaydı

  • avatar

    Hasan Altın 4 yıl önce

    Tek kelimeyle mükemmel kaliteli ve güvenilir firma olan helal lokmama herşey için teşekkür ederim. Benim için çok anlamlı bir gün olan merhume annemin ölüm yıldönümde tertemiz ayrıca lezzetli lokmalarını döküp dağıtımını gerçekleştirdiler. Allah razı olsun sizlerden hayırlı bol kazançlar

  • avatar

    Sevgi Eren 4 yıl önce

    2 Hafta öncesi babamın ruhuna 1000 kişilik lokma döktürdüm. Emeğinize elinize sağlık. Helal lokmam lokma döktürmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • avatar

    Uğur Atmaca 4 yıl önce

    1,5 ay önce lokma döktürdük virüs bitsin tekrar istiyoruz ellerinize sağlık her şey çok güzeldi.

  • avatar

    Yusuf Derici 4 yıl önce

    Ustam merhaba. Mahallemizin camisinde kandil akşamı rahmetli babamın ruhuna lokma döktürmek istiyorum nasıl yapıyoruz ?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim