• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Lokma Hayrı İstanbul
isa Hayır Lokması 3171 0 Yorum

Sipariş Hattı

Lokma Hayrı İstanbul 

Sizin için özel anlamı olan günlerinizi unutulmaz hale getirmek için siz de hayır lokması döktürebilirsiniz. İnsanları birbirine yakınlaştıran ve toplum bilincini pekiştiren bu değerli geleneğimiz yıllardır sürmeye devam etmektedir. Bizim için değerli ve önemli anılar için ve kişiler adına lokma döktürmenin manevi olarak anlamı oldukça büyüktür. Aynı zamanda hayır işi yapmak da toplumumuzda ve dinimizde yer edinmiş anlamlı bir gelenektir. Lokma döktürme ve hayır geleneğinin bir arada sürdürülmesi ise hala devam etmekte ve yaşamaktadır. Bu iki geleneğin birleşiminde aslında yoksulları doyurmak yatmaktadır. Yoksulları doyurma geleneği Orta Asya’daki atalarımızdan bize kadar uzanan bir geçmişe ve öneme sahiptir.


Hayır Lokma Arabası


Lokma döktürmek istediğinizde bize ulaşabilirsiniz. Sizler için en sıcak ve en taze lokmayı döküyoruz. Bütün organize işlerinizde lokma döktürmek için bize ulaşabilirsiniz.  Arabalarımızda hijyene ve temizliğe dikkat gösteriyoruz. Her yeni lokma döktürme siparişinde kullandığımız yağı yeniliyoruz. Arabamızı istediğiniz yere getirerek lokma dökümünü taze ve sıcak bir şekilde yapıyoruz. Siz de bizi ulaşarak lokma için sipariş oluşturabilirsiniz. İstanbul’da istediğiniz her lokasyona gelerek lokma döküyoruz. Profesyonel usta çalışanlarımız ile hijyen konusunda hiçbir şüpheniz olmasın. Son model lokma arabalarımız ile İstanbul’un her noktasına hizmet veriyoruz.


Lokma Döktürme


Lokma döktürme ülkemizin her şehrinde bir gelenektir. Bu geleneği yaşatmak istediğiniz önemli günlerinizde bizi arayarak lokma siparişi verebilirsiniz.  Döktüğümüz lokmaların bütün malzemelerinin temiz ve taze olmasına özen gösteriyoruz. Siz de bizden sipariş aldığınızda kalitenin farkını anlayacaksınız. İstanbul’un en kaliteli lokmacısını kaçırmamak için olabildiğince erkenden sipariş oluşturun. Yoğunluk nedeniyle siparişiniz sarkmasın. Sıcak ve çıtır lokumlar için kalitenin tek adresi olmaktan gurur duyuyoruz. Usta lokmacımız sayesinde bu nefis lezzeti siz de tadın.  Kullandığımız aletlerden aracımıza kadar her aşamayı özenle ve kalite ile seçiyoruz. Lokma dökmek bir sanattır ve bu sanatı en iyi biz yapıyoruz. 200 kişilik lokma fiyatı için bizden bilgi alabilirsiniz. 


Hayır Lokması Fiyatları


Hayrına döktürmek istediğiniz lokmalar için bizden sipariş oluşturabilirsiniz. Lokma fiyatlarını öğrenmek için bizi arayın. Ne kadar lokma döktürme istediğinize göre lokma fiyatı belirlenmektedir. Bu nedenle doğru ve kesin fiyat bilgisi için bizimle iletişime geçin. Rakiplerimize oranla en uygun fiyata en lezzetli lokmaları döküyoruz. Bu lezzeti bu fiyata bulmanız neredeyse imkânsız. Örneğin arayarak 300 kişilik lokma fiyatı hakkında bilgi isteyebilirsiniz. Sizler için uygun fiyat yüksek kalite prensibiyle çıktığımız bu yolda rakiplerimize oranla en iyi fiyat garantisi sunuyoruz. Siz de kalitenin adresinde lokma döktürme fırsatını kaçırmayın. İstanbul’un her yerine uygun fiyata kaliteyi araçlarımızla taşıyoruz. Aklınızdaki hayır lokmasını gecikmeden yapın.


Kullandığımız Malzemelerin Kalitesi


Kullandığımız her malzemenin kalitesine önem veriyoruz. Kullandığımız malzemelerin kalitesinden asla ödün vermiyoruz. Seçtiğimiz bütün malzemelerin birinci sınıf ürünler olmakla beraber sizlere en kaliteli lokmayı döküyoruz. Şerbette glikoz şurubu kullanımına karşı çıkıyor, toz şeker ile şerbetimizi yapıyoruz. Siz de glikoz şurubu kullanmadığımızı şerbeti tattığınız zaman lezzetinden anlayacaksanız. Kullandığımız yumurtadan una kadar kalitesine güvendiğimiz satıcılardan tedarik ediyoruz. Malzemelerimizin son kullanma tarihlerinin kontrolüne her sipariş öncesinde bakarak taze lokmalar döküyoruz. Lokmanın en kaliteli adresinden sipariş vererek siz de döktürebilirsiniz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve bize geri dönüşü oldukça önemlidir. Müşteri memnuniyetine kendimizi adayarak sizleri pişman etmeden lezzetli ve çıtır çıtır lokmalar dağıtıyoruz. Kalitenin göstergesi malzemeden kaçmamaktır. Hiçbir malzemeden kaçmadan eksiltmeden lokma döküyoruz.


Lokma Döktürme Fiyatları


Sizler bizi arayarak lokma dökme fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Lokmayı istediğiniz sayıya göre uygun fiyata dökebiliriz. 500 kişilik lokma fiyatı için fiyat bilgisini iletişim numaramızdan öğrenebilirsiniz. Bu zamana kadar sayısız lokma döktük. Aynı kalite ile devam ediyoruz. Yerinde sıcak ve çıtır lokma dağıtımında en iyisiyiz.  Osmanlı saraylarına kadar uzanan bu geleneği yaşatıyor olmanın sevincini yaşıyoruz. Osmanlı saraylarındaki kaliteyi aynen sürdürüyoruz. Bu değerli geleneğimizi siz de hayır yaparak devam ettirebilirsiniz. Alışık olduğumuz bu lezzeti tüketicilerimize gururla sunuyoruz. Sizlere fiyatta en düşüğü kalitede ise en yükseği yaşatıyoruz.


Lokma Döken Ustalarımız


Lokma dökmek bir sanat işidir. Lokma dökebilmek için hız ve tecrübe gerekir. Biz de ustalarımızı özenle seçerek size en kaliteli lokmayı döküyoruz. Yıllardır bu işle uğraşan ustalarımız ile çalışmaktan gurur duyuyoruz. Hızlı ve profesyonel olarak çalışmayı uzmanlık haline getiren ustalarımızın ellerinin lezzeti tartışmasız en iyisidir. Ürünlerin seçimini ustalarımıza bırakarak lezzetli lokmalar döküyoruz. Bizzat ustalarımız tarafından yönlendirilen bu süreç ile hayır işlerinizde kaliteye ve memnuniyete ulaşmanızı amaçlıyoruz. Oldukça yaygın olan bu geleneği siz de bize ulaşarak yaşatmaya devam edebilirsiniz. Her köşe başında dağıtılan lokmalardan biri sizin siparişiniz olabilir. Lokma deyince akla iki çeşit gelmektedir. Şerbetli ve Şerbetsiz siz de nasıl istediğinizi siparişinizde belirtebilirsiniz.


Lokma Nasıl Dökülür?


Lokma dökmek ustalık işidir. Bunun için bu işlemi ustalara ve emin ellere bırakmak en güveniliridir.  İstanbul’da lokma dökmenin en güvenilir adresiyiz. Lokma dökmek için maya, yumurta, un, tuz, şeker ve yağ gereklidir. Bu malzemelerin oranlarını doğru ayarlamak ise ustaların işidir. Doğru kıvam ayarlandıktan sonra pratik bir şekilde kızgın yağa atılan lokmalar, kızarana kadar pişirilir. Kızartıldıktan sonra soğutulmuş şerbete eklenir. Şerbetini aldıktan sonra tüketilmeye hazırdır. Tercihe göre Şerbetsiz lokma da dökülmektedir. Burada belirleyici etken sizin siparişinizdir. Malzemelerin doğru oranlanması için bir usta elinin mutlaka değmesi gerekmektedir. Sayıca az malzeme gerektiren lokmanın aslında yapımı anlatıldığı kadar kolay değildir.  Çıtır çıtır leziz lokmalar ancak bir ustanın elinden geçerse lezzetlenir. 


Lokma Arabası 


Araçlarımızda döktüğümüz lokmalar sayesinde lokmayı istediğiniz lokasyona dağıtabilme imkânı sunuyoruz. İstanbul’un her yerine giden araçlarımız ile istediğiniz lokasyonda lokma dağıtımı yapabilmekteyiz. Temizlik ve hijyen en dikkat ettiğimiz nokta. Araçta yaptığımız lokma dökme işlemi için araçlarımızın temizlik ve hijyenlerine de oldukça önem gösteriyoruz.  Düzenli olarak dezenfekte edilen araçlarımız temizlendikten sonra siparişe çıkıyor. Temizlik konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadan lokmalarımızı döküyoruz. Son model araçlarımızla istediğiniz her yere gelebiliyoruz. İstanbul sınırları içerisinde istediğiniz lokasyondan sipariş oluşturabilirsiniz.  Bunun için tek yapmanız gereken bizi arayarak sipariş oluşturup nereye geleceğimizi belirtmeniz. Diğer bütün işlemleri sizlere uygun fiyat ve yüksek kalite garantisi ile sunuyoruz. Döktüğümüz hayır lokması Avrupa Yakası’na kadar ulaştırıyoruz.

Malzemeleri Nasıl Muhafaza Ediyor, Hijyeni Nasıl Sağlıyoruz?


Lokmanın sadece dökülme anına odaklanmıyoruz. Bizin için bu işin öncesi de oldukça önem arz ediyor. Sizler için kaliteli lokmayı dökmenin ilk aşaması ürünleri kaliteli seçmekten, doğru muhafaza etmekten ve hijyeni sağlamaktan geçiyor. Bunun bilincinde olduğumuz için rakiplerimizden her zaman bir adım ötede olduk. Çizgimizi bozmadan bu hassasiyetimize de aynı şekilde devam ediyoruz. Malzemelerimizi ağzı kapalı bir şekilde serin ve kuru depolarımızda muhafaza ediyoruz. Her çalışma öncesinde çalışacağımız alanı detaylı bir şekilde temizledikten sonra lokmalarımızı dökme işlemine başlıyoruz. Bizleri arayarak hayır lokması Fatih’te lokma siparişi alabilirsiniz. En iyi malzemelerle en temiz lokmayı döktürmek için tek yapmanız gereken bize ulaşmak.


Sipariş Hattı


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim