• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Yemeği

Sipariş Hattı

Hayır Yemeği

Hayır yemeği, hemen her türlü etkinlikte ve organizasyonda dağıtılabildiği gibi; cenazede, mevlütlerde, cami çıkışlarında da talep gören bir dağıtımdır.

İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerinde müşterilerimizin belirttiği adreslerde hayır yemeği dağıtımı yapıyoruz. Söz konusu yemekler, menüler, içecekler, tatlılar ve yemeklerin hazırlanması ile ilgili sorularınızı web sitemizdeki telefon numaralarından bize iletebilirsiniz.

Hayır Yemeği Sipariş

İstanbul’da yılların verdiği deneyimle yüzlerce kişiye hayır yemeği dağıtımı hizmeti verdik. Yemek çeşitliliği, zengin ve taze içerikler, sıcak servis ve mobil araçlarla temin özelliğiyle sizlere avantajlı hizmetler sunuyoruz.

Cami çıkışlarında, sokaklarda, belirli bir iş yerinde veya bir salonda yüzlerce kişiye aynı anda hayır yemeği dağıtımı yapmaktayız. Menülerimizde kullandığımız gıdalar, sertifikalı ve taze ürünlerdir.

İsmini ve markasını bilmediğimiz herhangi bir madde kullanmamaktayız. Et ve tavuk gibi yiyeceklerin tümü tazedir ve işinde profesyonel aşçılarımız tarafından pişirilmektedir. Hayır yemeği siparişi vermek için hemen bizi arayın.

Hayır Yemeği Dağıtımı

Hayır yemeği dağıtımı yapan bir organizasyon firması olarak; İstanbul’un tüm mahallerinde hizmet veriyoruz. Sıcak bir şekilde servis edilecek olan yemekler, servis elemanlarımızca konuklarınıza sunulur.

Dilerseniz halka açık herhangi bir alanda da hayır yemeği dağıtımı hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Eskiden günümüze kadar gelmiş en güzel geleneklerden birisi olan ve paylaşımcılığın bizim için ne denli vazgeçilmez bir unsur olduğunu gösteren bu etkinlikte siz de yer alabilirsiniz.

Kutlamalarda, davetlerde, bayramlarda, kandillerde veya bir mağaza açılışında hayır yemeği ile insanların gönlünde taht kurabilirsiniz. Bu güzel vesilede biz de sizlerin yanınızda bulunuyor, davetlilerinize afiyetli bir şölen sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Hayır Yemeği İstanbul

İstanbul’un en iyi hayır yemeği dağıtım hizmeti veren firmalarından birisi olan Helal Lokmacı, üretimini yaptığı tüm gıda ürünlerinde üstün kalite, hijyen ve tazelik ilkesini birinci öncelik haline getirmiştir.

Lezzetine doyamayacağınız menüler ile sizlere hizmet veriyor, davetlilerinize en özel yemekleri sunuyoruz. Hayır yemeği İstanbul firması olarak ekiplerimiz sıcak olarak servis yapmakta ve tüm yemek dağıtım operasyonunu yönetmektedir. Hayır yemeği dağıtma ile ilgili sorularınızı, müşteri temsilcimize iletebilir, cevaplandırabilirsiniz.

Ekonomik fiyatlar ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet verdiğimiz bu sektörde, parmakla gösterilen bir firma olmaktan gurur duyuyor, sizleri de aramızda görmeyi bekliyoruz.

Hayır Yemeği Fiyatları

Kültürümüzün vazgeçilmez bir geleneği olan hayır yemeği dağıtma, yüzyıllardır süre gelen bir etkinliktir. Yeni bir ev satın alan, dini anlamı olan bir günde hayır duası almak, ihtiyacı olanların karnını doyurmak, davet ve katılımlarda konukların gönlüne girmek, açılışlarda dua almak, vb. pek çok farklı amaçla hayır yemeği dağıtabilirsiniz.

Hayır yemeği fiyatları, dağıtımın kaç kişiye yapılacağına, tarihe, menü çeşidine, paketlemeye ve servis elemanı talebine göre değişmektedir. Detaylı fiyat bilgisi almak ve hayır yemeği dağıtımı için sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Belirlediğiniz tarihten bir hafta öncesinde sipariş geçmiş olmanız önerilir. Biz de bu planlamaya uygun olarak gerekli ürünleri temin edip, belirtilen tarihe kadar hazır hale getirmiş olacağız.

Camide Hayır Yemeği

Cuma namazı çıkışında veya herhangi bir vakit namazını müteakip, camiden çıkanlara sunulan bu hayır yemekleri, insanlar tarafından en çok tercih edilen yemek servis hizmetlerindendir.

Kimi zaman bir dua almak, kimi zaman da ihtiyaç sahiplerinin karnını doyurmak için verilen bu hizmet, firmamız tarafından profesyonel bir şekilde yönetilmektedir. İstediğiniz kişi sayısı kadar servis imkanımız bulunmaktadır.

Yemekler sıcak ve taze olarak servis edilir. Mobil araçlarımızla dilediğiniz herhangi bir konumda, istediğiniz tarihte bulunuyoruz.

Servis ekiplerimiz ve aşçılarımız, yemeklerin dağıtımı ile bizzat ilgileniyor ve bölge sakinlerine yemekleri servis ediyor. Camide hayır yemeği siparişi oluşturmak için 0 553 862 96 95 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Cenazede Hayır Yemeği

Cenaze törenlerinde veya bir kişinin ölüm yıl dönümünde insanlara ikram edilen menülerden birisi de hayır yemeğidir. Ölenin arkasından dua okumak, yemek dağıtan haneye bereket dilemek ve paylaşımcı ruhumuzu gençlere aşılamak için değerlendirmek isteyeceğiniz bu etkinlik için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

İstenilen kişi sayısına uygun olarak hazırladığımız yiyecekler, kaliteli mamuller kullanılarak pişirilmektedir. Porsiyon sayısı, gramajı, kişi başına ne kadar yemek düştüğü, yemek çeşitleri, içecek çeşitleri ve tatlı çeşitleri ile ilgili sorularınızı bize iletebilir, dilediğiniz gibi sipariş verebilirsiniz.

Ekonomik menü fiyatları, her noktaya servis imkanı ve %100 memnuniyet odaklı hizmet için hemen sitemizdeki numaralardan müşteri temsilcimizle görüşebilirsiniz.

hayır pilavı dağıtımı

Sokakta Hayır Yemeği

Sokakta hayır yemeği, kimi zaman ismini gizleyen birisi tarafından dağıtılıyor olabilir, kimi zaman da bir aile veya bir şirket ismiyle dağıtılıyor olabilir. İnsanlara lezzetli yemekler ikram etme amacınız ne olursa olsun, Helal Lokmacı firması olarak yanınızdayız.

İstanbul’un tüm semt ve sokaklarında, kamuya açık alanlarda, özel mülklerde veya eğitim kampüslerinde sunduğumuz bu hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Sokakta ve caddede hayır yemeği siparişi vermek için bizimle iletişime geçin, size özel sunacağımız fiyat tekliflerini öğrenin.

Daima kaliteli hizmet, eşsiz lezzet prensibi ile çalışmalarımızı sürdürüyor, sektörün en bilinen firmalarından birisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Hayır Yemeği Anadolu Yakası

Hayır yemeği Anadolu Yakası ve tüm ilçelerinde müşterilerimize verdiğimiz dağıtım hizmetlerindendir. Çok çeşitli menüler (tavuklu, tavuk pilavlı, sulu yemekli, tatlılı, içecekli ve etli menüler) ile her damak tadına uygun ürünler geliştirmekte ve profesyonel servis elemanlarımızla adresinizde hizmet vermekteyiz.

Titizlik, hijyen, kalite ve ekonomiklik kriterlerinin tümünü karşılayan hayır yemeği dağıtan firma olarak sizlerin yanındayız. Hizmette tescilli bir marka olarak tüm Anadolu Yakası ilçelerinde faaliyetteyiz. Uygun fiyatlı hayır yemeği dağıtım hizmeti için bizimle iletişime geçin, belirlediğiniz için sipariş oluşturun.

Hayır Yemeği Avrupa Yakası

Avrupa Yakası ilçe ve semtlerinde de hayır yemeği dağıtımı hizmeti veriyoruz. Evinizde kendi imkanlarınızla yapacağınız yemeklerin maliyetlerinden çok daha uygun olan bu hizmet ile onlarca hatta yüzlerce kişiye hayır yemeği ikram edebilirsiniz.

Titizlikle hazırlanan hayır yemekleri, sımsıcak ve taptaze olarak menülerde yerini alacak ve güler yüzlü servis elemanlarımız tarafından dağıtılacaktır. Hizmette yılların verdiği deneyim ve profesyonel elemanlarla hayır yemeği dağıtım hizmeti ile yanınızdayız. Menülerin içerikleri, fiyatları, gramajları, hizmet bölgelerimiz ve sipariş ile ilgili detaylar için bizimle iletişime geçin.

Hayır Yemeği Menüleri

Doyurucu, lezzetli, taze ve hijyenik ortamda hazırlanan eşsiz lezzetler için bizi tercih edebilirsiniz. Lezzet dolu menüler, zengin içerikler ve bol alternatifle hayır yemeği dağıtımlarınızda sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. İstanbul’un tüm mahalle ve sokaklarında yıllardan beri verdiğimiz hayır yemeği dağıtım hizmetlerimizi cazip fiyatlarla sunuyoruz.

Talebe göre 50 kişilik, 100 kişilik, 200 kişilik veya daha çok kişi sayısına göre hazırlık yapıyoruz. Tavuklu menüler, etli menüler, pilavlı menüler, çorbalar, lokma tatlıları, içecekler, vb. pek çok farklı yiyecek ve içecek menüleriyle hizmetinizdeyiz.

Türk mutfağı damak tadına uygun eşsiz lezzetler ile davetlilerinizin gönlüne girmeyi başaracak, onların hayır duasını alabilecek, özel gün ve etkinliklerinizde profesyonel destek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Sipariş Hattı


Yorumlar (1)


  • avatar

    Kanber Gökçe 2 yıl önce

    Tavuklu Pilav Sipariş vermek ne kadar ACABA ?









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim