• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Bardakta Çorba

Sipariş Hattı

Bardakta Çorba

Yeni ikram trendi bardakta çorba, özellikle İstanbul gibi büyükşehirlerde, işlek sokaklar ve caddelerde halka sunulan ikramlardandır. Kimi zaman belirli organizasyonlar için bardakta çorba dağıtımı hizmeti talep görürken, kimi zaman da hayır duası almak veya herhangi bir nedenden dolayı kutlama yapmak amacıyla talep görmektedir.

Hem taze ve sıcak olarak dağıtılabilmesi hem de herkes tarafından sevilen bir lezzet olması, bardakta çorba hizmetinin popülerliğini artırmaktadır. Biz de sektörün bu ihtiyacını İstanbul genelinde karşılayan bardakta çorba firması olarak sizlere hizmet vermekteyiz.

Bardakta Çorba Siparişi

Özel olarak bu iş için tasarlanan araçlarla (bardakta çorba arabası) servis edilebilen bardakta çorba, 7’den 70’e herkesin sevdiği, doğal ve katkısız bir lezzettir. İyi yapılmış bir çorba, tok bir insan tarafından bile tüketilebilir.

Hafif bir lezzettir. Etkinlik ve organizasyonların en çok sevilen ikramları arasında yer almaktadır. Siz de davetlilerinize bardakta çorba ikramında bulunmak için Helal Lokmacı firmamızı tercih edebilirsiniz.

Bardakta Çorba Hizmeti

Hijyenik ortamlarda el değmeden üretilen sımsıcak bir çorba, ikramlarınızın yeni mimarı olabilir. Trend haline gelerek hemen her alanda ikram ürünü olarak değerlendirilebilen çorbanın eşsiz lezzetine ve doğallığına bakarak bile ikram olarak seçebilirsiniz.

Mevlütlerde, kandillerde, kutlamalarda, davetlerde, açılışlarda veya herhangi bir gelişmeyi anma amacıyla sokakta ve caddede bardakta çorba ikramında bulunabilirsiniz. Firmamız kendisine ait çorba dağıtım araçlarıyla hizmet veren, tam teşekküllü bir kuruluştur.

Firmamıza verilen siparişlerin akabinde ürünler gerekli kişi sayısına uygun olarak hazırlanır ve belirtilen tarihte hazır bulunur. Sipariş vermek ve fiyatlar hakkında bilgi almak için sayfamızdaki irtibat numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Bardakta Çorba İstanbul

Çorbacı olarak tüm İstanbul ilçelerinde faaliyet göstermekteyiz. Mobil aracımızla tüm organizasyonlarınızda yanınızdayız. Mercimek çorbası, işkembe çorbası, tavuk suyu çorbası, yayla çorbası, domates çorbası ve ezogelin çorbası alternatifleriyle isteğinize uygun siparişler almaktayız.

Bardakta çorba İstanbul genelinde faaliyet gösteren ekiplerimiz, pek çok çeşitli organizasyonlarda tercih edilmektedir. Cami cadde hayır ve ikram amaçlı çorbalar, 23 Nisan ve mezuniyet törenleri kutlamaları, vb. istediğiniz herhangi bir etkinlikte bu lezzeti tercih edebilirsiniz.

Özellikle dış mekanlarda soğuk havalarda, dizi çekimlerinde, farklı türde organizasyonlarda talep gören bardakta çorba dağıtımı hizmetimizden yararlanmak için iletişime geçin.

Bardakta Çorba Dağıtım İstanbul

Bardakta çorba dağıtım İstanbul firması olarak sektörde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Çorba ikramlarımız taze ve sıcak olarak yapılmaktadır. Dilediğiniz herhangi bir adreste, dilediğiniz bir tarihte mobil araçlarımızla istediğiniz herhangi bir kitleye çorba dağıtımı yapabilmekteyiz.

Belediyelerce, kurum ve kuruluşlarca, vakıflarca veya özel kişilerce düzenlenen çorba dağıtım etkinlikleri her geçen gün daha da popüler hale gelmeye başladı. Yüzlerce bardak sıcak çorbanın aynı anda sunulabilmesi ve soğuk kış günlerinde özellikle insanların ilgisini çekmesi öne çıkan avantajlarından.

İstanbul’da bardakta çorba dağıtım hizmetimizle müşterilerimizin yanındayız. Kaliteli ürünler, hijyenik hazırlama ortamları ve sıcak servis gibi özellikler sunan firmamızı tercih edebilirsiniz. Sipariş vermek için sitemiz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bardakta Çorba Fiyatları

Bardakta çorba ikramı hem ekonomik bir seçenek olması hem de insanların damak tadına uygun güzel bir lezzet olması açısından talep görüyor. Bu hizmeti satın alan çok geniş bir kitleden söz etmek mümkün.

Belediyeler ve üniversiteler öğrencilere ikramda bulunmak için; festival gibi etkinliklerde davetlilere sunulmak için veya bir ikram projesi olarak kamuya açık olan herhangi bir alanda ikram edilmek için tercih ediliyor.

Bardakta sıcak çorbanın insanlara kattığı huzur, paylaşımcı ruhun ortaya çıkması ve birliktelik mesajı için en ideal ikramlardandır. Helal Lokmacı olarak bu tür bardakta çorba dağıtım hizmetleriyle müşterilerimizin yanındayız. Bardakta çorba dağıtım fiyatları için müşteri temsilcilerimizle sitemiz aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul’da Bardakta Çorba Dağıtımı

Uzun zamandan beri hizmet sektöründe olan Helal Lokmacı, çeşitli yöresel lezzetler ve geleneksel tatlarla müşterilerinin yanında. Yeni bir hizmet yelpazesi olarak geliştirdiğimiz bardakta çorba dağıtım projesiyle ilgi çekmeyi başardık. İstanbul’un hemen her ilçesinde ve mahallesinde insanların gönlüne girmeyi başardık.

Davetlerin ve etkinliklerin ilk tercih edilen organizasyon firması olarak hizmet veriyoruz. Bardakta çorba dağıtımı hizmetimizle paylaşım ve ikram organizasyonlarınız için sizlerleyiz. Yüzlerce kişiye aynı anda, hijyenik ve taze olarak sunulan bu lezzet, deneyenlerin beğenisini toplayacak ve yüzleri güldürecektir.

Dilediğiniz bir tarih için İstanbul’da bardakta çorba dağıtımı siparişi vermek için 0 553 862 96 95 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Çorba Dağıtım Aracı

Çorba dağıtım aracı, mobil bir istasyon olup; istenilen herhangi bir konumda insanlara sıcak çorba dağıtım hizmeti veren araçtır. İstanbul’un tüm noktalarında hedef kitlenize yönelik çorba servisi ile sizlere hizmet vermekteyiz.

Araçlarımızı kullanacak olan servis personelimiz, tüm servis işlemlerini ve çorba paketlemesi işlemlerini hijyenik şartlarda gerçekleştirmektedir. Hedef kitlenizin büyüklüğüne göre birden çok mobil ekip görevlendirebiliriz. Yıllardır hizmet sektörünün içerisinde yer alan firmamız, davet ve organizasyonlarda İstanbul genelinde faaliyetlerine devam eden, uzman ekiplerden oluşan bir firmadır.

Ekonomik fiyatlar ve kaliteli ürünler ile müşterilerimize hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz. Siz de kamuya açık projeleriniz ve etkinlikleriniz için hemen çorba dağıtım hizmetimizi sipariş edebilirsiniz.

Belirlediğiniz bir tarihten en az 4-5 gün önce sipariş geçmeniz önerilir. Bu tarihe göre bir planlama yapıp, belirttiğiniz saatte sıcak servis gerçekleştireceğiz. Detaylar için irtibat numaralarımızdan yetkililerimizle görüşme sağlayabilirsiniz.

Bardakta Sıcak Çorba Dağıtımı

Bardakta sıcak çorba dağıtımı, yeni nesil ikram yöntemlerinden birisidir. Aslına bakılırsa çorba dağıtımı, yüzyıllardır süren geleneğin bir parçasıdır. Eski dönemlerde toplumumuzda aş dağıtımı gibi farkı isimlerle anılan çorba dağıtım hizmetleri, gerek vakıf kurumları gerekse devlet kurumları tarafından topluma sunulan hizmetlerdendir.

Yöresel lezzetler için de tercih edilebilen bu hizmet, İstanbul’un genelinde firmamız tarafından verilmektedir. Mobil araçlarla istenilen kişi sayısına uygun olarak çorba dağıtım hizmeti sağlamaktayız.

Servis elemanlarımız, hijyenik şartlarda, el değmeden çorba üretimini gerçekleştirmekte ve servis etmektedir. Dağıtım amacınız ne olursa olsun, bardakta sıcak çorba hizmetimizle tanışın ve bu özel ikram servisinden yararlanın.

Çorba Dağıtım Arabaları

Çorba dağıtım arabaları, son zamanlarda sokaklarda sıklıkla gördüğümüz mobil araçlardan. Kimi zaman halka kimi zaman da belirli bir zümreye ikram edilebilen sıcak çorbanın üretilmesini ve servis edilmesini sağlayan bir platform olarak yer alan çorba dağıtım arabaları, Helal Lokmacı firması olarak ekiplerimiz tarafından sunulmaktadır.

İstanbul’un hem Anadolu hem de Avrupa Yakası’nda tüm ilçe ve semtlerde istediğiniz herhangi bir cadde veya sokak üzerinde vatandaşlara ikram edilebilir. Mobil ekiplerimizin hazırladığı sımsıcak çorbalar, istediğiniz çeşitte hazırlanabilir. Detaylı bilgi ve sipariş için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

BARDAKTA HAYIR ÇORBASI FİYATLARIMIZ : 

500 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ) :

750 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ) :

1000 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ):


Sipariş Hattı


Yorumlar (2)


  • avatar

    DAMLA ÖZYURT 2 yıl önce

    Merhaba benim bütçem kısıtlı ama bu soğuk haftada ben de bir yerlerde size destek olmak isterim. Nasıl destek olabilirim?

  • avatar

    Murat tan 2 yıl önce

    Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de çorba dağıtımı yaptırdım Allah kabul eylesin inşallah. Firmadan çok memnun kaldım mercimek çorbası çok lezzetliydi gelen arkadaşlar da hijyenik ve çok ilgililerdi. Herkese tavsiye ederim.

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Murat bey Allah Niyetinizi Kabul Eylesin. Amin









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim