• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Mevlut Pilavı Hayır Pilavı Tavuk Pilav Sipariş
Admin Hayır Lokması 10273 0 Yorum

Sipariş Hattı

Tavuklu Pilav Dağıtımı

Tavuklu pilav dağıtımına düğün, kına, sünnet düğünü, mevlit ve cenaze nedeniyle pek çok organizasyonda yer verilmektedir.

Evlerde kazan kazan pilav pişirecek vakti olmayanlar veya uğraşmak istemeyenler artık Helal Lokmam firmamızın sunduğu diğer hizmetlerden olan tavuklu pilav dağıtımı hizmetinden yararlanmayı tercih ediyorlar. Böylece yüzyıllardır gelenek haline gelen tavuklu pilav dağıtımı varlığını sürdürmeye devam ediyor.

 

Hayır için Tavuklu Pilav

Hayır için tavuklu pilav dağıtımının zahmetli olması hayırseverlerin bu geleneği bir kenara bırakmalarına ve daha zahmetsiz hayır işlerine yönelmelerine neden olmuştur. Ancak yüzlerce kişiye aynı lezzet ve kalitede tavuklu pilav pişirip dağıtımı yapan firmaların varlığı ile hayırda yerini yeniden almayı başarmıştır.

Helal Lokmam firmamız hayır lokması dağıtımı hizmetine ek olarak kalitesinden ödün vermeden tavuklu pilav dağıtımı için kollarını sıvadı. Pilav ustalarımızın yaptığı pilavlar hem lezzetli hem de hijyeniktir. Tertemiz bir ortamda pişirilen tavuk ve pilavın bir araya getirilmesiyle bir şölene dönüşen sofralar için siz de Helal Lokmam’da yerinizi alın.

Cenazede Hayır için Tavuklu Pilav Dağıtımı

Eskiden bir cenaze evine gelirken eş, dost, akraba elinde tencereler ile gelir. Bu tencerelerde pişen yemekler taziyeye gelenlere dağıtılırdı. Şimdilerde yavaş yavaş kaybedilen bu gelenek yerini hayır için tavuklu pilav dağıtımı yapan firmalarca yürütülür oldu.

Cenazesi olan kişiler baş sağlığına gelen dostlarına, yakınlarına ve akrabalarına hayır için tavuklu pilav dağıtımı yaparlar. Gelenlerin taziyesini kabul etmek, onlarla dertleşmek, üzüntüsünü paylaşmak varken mevlidi okunan merhumun ruhuna hayır niyetiyle gitmesi için yakınlarının cenaze günü tavuklu pilav yapması oldukça güçtür.

Evde gözün gördüğü şekilde yapılan tavuklu pilavın tadından ve hijyeninden hiçbir kayıp olmadan büyük kazanlarda pişirip dağıttığımız tavuklu pilavlar ile hayır işlemek için Helal Lokmam firmamızı arayabilirsiniz. Merhuma niyet pişirilen tavuklu pilav ile hem böyle bir günde sizleri yalnız bırakmayan yakınlarınıza ikramda bulunma hem de merhuma hayır duası gönderme imkanı bulabilirsiniz.

Düğünlerde Tavuklu Pilav Dağıtımı

Düğün sahipleri kız veya oğlan evi fark etmeden düğün günü büyük bir telaş içerisine girerler. Yakından uzaktan gelen yakınların ağırlanması bir yana çok sayıda kişiye pişirilecek düğün yemekleri için ayrılacak zamanı düşününce bu süreç düğün sahipleri için oldukça büyük külfete ve zaman kaybına dönüşüyor. Helal Lokmam sizleri yorgunluk ve zaman kaybından kurtaracak ve sizleri değer verdiğiniz düğün gününüzde mahcup etmeden lezzetli bir ziyafet vermenizi sağlayacaktır.

Köy düğünü yapılırken kadınlar bir araya gelip el birliğiyle pilav, tavuk, et, çorba ve tatlı gibi yiyecekler hazırlarlar. Günler öncesinden başlayan bu hazırlık yalnızca akrabalar için değil tüm köy halkına dağıtılacak şekilde büyük bir ziyafete dönüşürdü. Şimdilerde hem köy hem de kentte düğünlerinin olmazsa olmazı tavuklu pilav dağıtımı geleneğini sürdürmek organizasyon firmalarına bırakılmıştır.

Öyle ki artık hiç kimse eğlencenin ve hüznün bir arada yaşandığı düğün, kına ve sünnet düğünü gibi özel günlerde zahmete girmek istemiyor. Helal Lokmam firmamızın üstün lezzetli tavuklu pilav dağıtımı hizmetinden yararlanıyorlar.

Tavuklu Mevlit Pilavı Dağıtımı

Mevlit okutma hem sevinçli hem de buruk olaylar için sürdürülen bir gelenektir. Kültürümüzün ve İslam’ın el verdiği şekilde gönlü güzel sözü güzel hocalar eşliğinde okutulan mevlide katılan misafirlere ikramda bulunmak oldukça önemlidir.

Düğün mevlidi, sünnet mevlidi, cenaze mevlidi, gelin mevlidi ve bebek mevlidi gibi hayırla sürdürülmesi niyetiyle okutulan mevlitlerde hayrınıza ortak olacak bir organizasyon firmasıyla çalışmak isterseniz Helal Lokmam her an yanınızdadır. Her mevlidin niyetinin bilincinde olan çalışanlarımız ve firma olarak bizler mevlidiniz hayırlara ulaşması için adabında tavuklu pilav dağıtımı yapmaktayız.

İstanbul Hayır için Pilav Dağıtımı

Hem tavuklu hem de sade ve nohutlu olarak pişirilen pilavlar hayır için İstanbul’un her yerine ulaştırılıyor. Sevinçli bir haber aldınız, çocuğunuzu evlendirdiniz, hastalıktan kurtuldunuz veya ölmüşlerinizin ruhuna gitmesi için hayır işlemek istediğinizde Helal Lokmam hayır için pilav dağıtımı görevini kusursuz bir şekilde yürütülecek organizasyon ile üstlenmektedir.

İster yakınlarınıza isterseniz de boğazından sıcak bir yemek geçmeyen fakir insanların karnını doyurmak amacıyla İstanbul hayır için pilav dağıtımı yapılmasını talep edebilirsiniz.

Sizin önerdiğiniz bir muhite dağıtılması amacıyla seyyar arabalarımız ile geliyoruz. Servis ekibimiz tabaklara porsiyon şeklinde yalnızca tavuklu pilav veya tavuklu pilav, ayran, salata, çorba ve tatlı eşliğinde hayır için pilav dağımı yaparak hayrınızı muhtaç insanlara ulaştırmaya çalışmaktadır.

Hayrına Pilav Dağıtımı Hizmeti

Hayır işlemenin insana verdiği huzuru tatmak isteyenler bazen yardıma ihtiyacı olanlara para veya erzak yardımı yapar bazense onları mutlu etmek için hayır pilavı dağıtırlar. Hayrının çok sayıda kişiye ulaşmasını isteyenler için oldukça cazip fiyatlar ile hayrına pilav dağıtımı hizmeti veriyoruz.

Helal Lokmam firmamız pek çok alanda verdiği kaliteli ve profesyonel hizmette olduğu gibi hayrına pilav dağıtımı hizmetinde de oldukça başarılıdır. 100 kişiden 1500 kişiye kadar hazırlanan hayır pilavı porsiyonları tecrübeli ustalarımızın lezzetli ellerinde hayat buluyor ve enfes tadıyla ulaştırılması istenilen hayır ile bütünleşiyor.

İstanbul Hayır Pilavı Siparişi Verme

İstanbul’da hayır pilavı siparişi vermek istediğinizde sizlere uygun fiyat ve yüksek kalitede hizmet sunan Helal Lokmam hızlı sipariş ve güvenli dağıtım hizmeti sağlar. Hayır pilavı siparişi vermek için firmamıza ait telefon numarasını arayabilir, online web sitemizden iletişim formu doldurabilir veya Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

Sipariş verilen güne taze olarak pişirilen tavuklu veya nohutlu pilavlar nakliye aracımız ile ulaştırılmak istenilen adrese yönlendirilir. Burada sıcaklığını koruması için aracın özel alanında hazır olarak bekletilen pilavlar yerinde tabaklara servis edilerek sıcak bir şekilde dağıtılır.

İstanbul Tavuklu Pilav Dağıtım Hizmeti

İstanbul tavuklu pilav dağıtım hizmetimizden yararlandığınızda kullanılan malzemelerin kalitesinden yana herhangi bir şüphe duymazsınız. ISO tescilli hizmetlerimiz ile müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunuyoruz.

Pilavlık pirinç, tereyağı, sıvıyağ ve tavuk markalarımız kaliteli markaların ürünleridir. Hem lezzetindeki tat hem de içeriğindeki malzemelerin kalitesi ile tek tadımda anlaşılan enfes tavuklu pilav dağıtım hizmeti için Helal Lokmam firmamızı güvenle arayabilirsiniz.

Pilav Dağıtımı

Hayır Pilavı Dağıtımı Yapan Firmalar İstanbul

Hayır pilavı dağıtımı yapan firmalar arasında uzun soluklu hizmet veren firmamız özenle hazırladığı pilavları tavuklu, nohutlu, kavurmalı veya sade olacak şekilde farklı seçenekler ile sunmaktadır. Sağlıklı ve kaliteli malzemeler kullanarak profesyonel ustalarımızın hazırladığı hayır pilavı İstanbul’un her semtinde dağıtıma hazır hale getirilmektedir.

Hayır işlemek adına pişirilen pilavlar hem sevinçli hem de üzüntülü günlerin ikramı olarak öncelikli olarak tercih edilen yemek menüsüdür. Hem ekonomik olması hem de sayıca fazla kişilere aynı lezzette hazırlanabilmesi nedeniyle tercih edilen hayır pilavı menülerimiz yalnızca nohutlu, tavuklu, etli veya sebzeli pilavdan oluşur veya tercihe bağlı olarak ayran ve lokma tatlısı ile zenginleştirilir.

Hayır için Tavuklu Pilav Fiyatları İstanbul

Helal Lokmam firmamız hayır için tavuklu pilav fiyatlarını çeşitli kampanyalar yaparak uygun fiyatlara dağıtmanızı ve hayır işlemenizi sağlıyor. Minimum kazanç getirisiyle en iyi hizmeti sunmaya çalışan firmamız, dağıtılan tavuklu pilavın hayrından vesile kazanmayı daha önde tutar. Bu nedenle hayır için tavuklu pilav fiyatlarımız her bütçeye uygun olacak şekilde belirlenmektedir.

Hayır pilavı fiyatlarımız İstanbul’un hangi semtinde firmamıza ihtiyaç duyduğunuza, dağıtılması düşünülen topluluğun sayısına ve ek menü taleplerinize bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle detaylı bilgiyi Helal Lokmam iletişim numarasını arayarak veya ofislerimize gelerek öğrenebilirsiniz.

Helal Lokmam online web sitemizden iletişim formu doldurduğunuzda firma yetkililerimiz en kısa sürede talebinize dönüş yaparak siparişiniz konusunda sizleri bilgilendirecek ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi paylaşacaktır.

paketli yemek sipariş

Mevlüt Pilavı

Mevlüt organizasyonlarında konuklara ikram edilen mevlüt pilavı, pirinç ve et ile yapılan yemekler veya menülerdir. Hemen hemen her türlü etkinlikte davetlilerin hayır duasını almak ve onlara bir ikramda bulunmak amacıyla dağıtılan mevlüt pilavı siparişi için firmamızı tercih edebilirsiniz. Toplu siparişlerde yüzlerce kişiye aynı anda taze ve sıcak mevlüt pilavı ikramı için sitemizdeki iletişim kanallarını kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Siparişleriniz belirtilen adrese, anlaşma yaptığımız günün saati teslim edilir. Organizasyonlarınıza katılacak olan sayı ne olursa olsun, sizlere toplu mevlüt pilavı tedarik ediyoruz. Ürünlerimiz gıda kalite standartlarına uygun olup, taze mamuller kullanılarak imal edilir ve sıcak olarak servis edilir. Detaylı bilgi için hemen bize ulaşın.

Mevlüt Pilavı Sipariş 

İstanbul’un her yerine, adrese teslim olarak sunulan mevlüt pilavı hizmetimiz, servis ekipmanları, sıcak ürün garantisi, kaliteli malzeme ve yardımcı personel desteğiyle sizlerle. Hemen hizmet almak için müşteri temsilcimizle görüşerek, ekonomik fiyatlarla dilediğiniz kişi sayısı kadar mevlüt pilavı sipariş edebilirsiniz. Dilerseniz kapalı paketlerde teslimat imkanı da sunmaktayız. Hijyenik ortamda hazırlanan gıdalarımız, İstanbul’un en iyi aşçılarının bir ürünüdür. Hem sizin hem de davetlilerinizin damak tadına uygun mevlüt pilavı hizmetimizde ekonomik seçenekler sunmaktayız. Servis edilecek kişi sayısına ve konumunuza göre özel bir çalışma gerçekleştirilmektedir.

hayır yemeği pilavcısı

Tavuklu Pilav Sipariş

Tavuklu pilav, kültürümüzde önemli bir yere sahip lezzetlerdendir. Hafif bir yemek olması, herkes tarafından sevilmesi, doyurucu ve zengin içeriği, taze olarak servis edilebilmesi, ekonomik bir seçenek olması, tavuklu pilavın davetlerde takdim edilmesinin en önemli nedenlerindendir. Siz de etkinlik, organizasyon ve mevlütlerinizde tavuklu pilav siparişi vererek, bu zorlu günün üstesinden başarılı bir şekilde gelebilirsiniz. Firmamıza bağlı yardımcı personellerimizin desteğiyle, konularınızın sayısı ne olursa olsun kısa sürede servis yapılır ve ürünler sıcak bir şekilde servis edilir. Ürünlerin hazırlanması, porsiyon gramajları, fiyatlar ve sipariş ile ilgili merak ettiğiniz konuları bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Cenaze Mevlit Pilavı

Cenazelerde konuklara yapılan ikramların başında gelen pilav, günün anlam ve önemine uygun olarak servis edilebilecek en iyi yemektir.

Tavuklu, salatalı, tulumba tatlısı eşliğinde veya farklı türde bir tatlı ile birlikte menü hale getirilebilen bu ikram, sizin de bu zorlu günlerinizde konuklarınıza karşı mahcup olmamanızı sağlar. Onların hayır dualarını almak, birlikteliğin önemli olduğu bu günde ikramda bulunmak için profesyonel bir organizasyon firması desteği alabilirsiniz.

Cenaze etkinliklerinde konuklarınıza sunacağınız bu lezzeti servis etmek için işin uzmanları ile destek sunuyoruz. Davetlilerinize ikramda bulunacağınız yemekleri yüksek gıda standartlarına sahip mamullerden imal ediyoruz.

Adresinize gelen ürünler sıcak olarak servis edilir ve sizin herhangi bir işlem yapmanız gerekmez.

Pilav hayrı

Cenaze Yemeği

Cenaze evlerinde eşe dosta, uzağa yakına ve konu komşuya yemek vermek hem dini adetlerimiz hem de kültürümüz açısından önemlidir. Cenaze yemeği olarak tercih edilebilecek pek çok farklı yemek çeşidi vardır. Pilav, pide, vb. yemekler en çok talep gören seçeneklerdir.

Cenaze yemeği olarak pilav tercih etmek, herkesin sevebileceği bir lezzet olması açısından avantajlıdır. Cenazede pilav istendiği takdirde sade olarak sunulabilir veya bir tatlı ile birlikte menü haline getirilebilir. İstanbul’un cenaze pilavcısı olarak hizmet verdiğimiz sektörde, en ekonomik fiyatları sunuyoruz.

Ürünlerimizin imal edilmesinde hijyen, kaliteli mamul ve sıcak servis ilkelerine uymaya gayret gösteriyoruz. Bugüne kadar hizmet verdiğimiz yüzlerce ailenin bu zorlu günde destekçileri olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Davetli sayınıza göre ürünlerimizi hazırlıyor, adresinizde servis ediyoruz. Cenaze yemeği siparişi vermek için hemen sitemizdeki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Mevlüt Pilavcısı

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’ndaki tüm noktalara mevlüt pilavcısı olarak hizmet veriyoruz. Belirlenen adrese, belirlenen tarih ve saatte personelimizi sevk ediyor; uzman aşçılarımızın ürettiği lezzetli pilavları sıcak servis ediyoruz.

Günde onlarca farklı aileye hizmet veriyor ve bu işi layıkıyla yapıyoruz. Davetlilerinize özel günlerinizde ikramda bulunmak için tercih edebileceğiniz mevlüt pilavcısı hizmetimizle siz de üzerinizdeki yükü bize bırakabilir, işin profesyonellerinden destek alabilirsiniz.

Her zaman en uygun fiyatlı ürünleri sizlerle buluşturuyor, geniş kitlelere ikram yapabilmenize yardımcı oluyoruz.

İstanbul Mevlüt Pilavı Sipariş

İstanbul mevlüt pilavı siparişi hattımızı arayarak siz de konuklarınıza sıcak yemek servisi yapabilirsiniz. Mümkünse organizasyon gününden en az 1 hafta önce bizimle iletişime geçmelisiniz.

Bu sayede yoğunluktan etkilenmemiş olursunuz ve biz de programımızı belirttiğiniz tarihe göre ayarlayabiliriz. İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerine hizmet veren ekiplerimiz, servis elemanı ve profesyonel aşçıları bünyesinde barındırmaktadır.

Hijyenik ortamlarda, el değmeden üretilen ürünlerimiz, talebe göre kişiye özel paketleme usulüyle teslim edilebilmektedir. Sipariş aşamasında taleplerinizi ve isteklerinizi bize iletebilir, özel günleriniz için mevlüt pilavı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Tavuk Pilav Yapan Yerler

İstanbul’da tavuk pilav yapan yerler hakkında araştırma yapıyorsanız, en uygun fiyatlı ve en hijyenik üretim yöntemiyle imal edilen ürünleri firmamızdan temin edebilirsiniz. İster cenazede, ister kandilde, iste mevlütte, ister herhangi bir hayır amacıyla olsun, düzenlediğiniz tüm etkinliklerde tavuk pilav hizmetiyle yanınızdayız.

İstanbul’da en uygun tavuk pilav yapan yerlerden birisi olan Helal Lokmacı olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyor, taze ürünleri işinde uzman aşçılarla sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz.

Davetlerinize katılacak kişi sayısına uygun tavuk pilav siparişi vermek için hemen bizimle iletişime geçin, uygun fiyat avantajlarından yararlanın.

Mevlüt Pilavı Toplu Sipariş

Tavuk pilavı toplu sipariş vermek için “Helal Lokmacı” firmamızın Asya ve Avrupa Yakası’ndaki tüm noktalara verilen sipariş hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Mevlüt pilavı toplu sipariş hattı olan 0 553 862 96 95 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilir, mevlüt organizasyonlarında konuklarınıza güzel bir ikramda bulunabilirsiniz. Hizmette tescilli bir marka olan faaliyet gösterdiğimiz İstanbul’un genelinde ekiplerimizle hizmetinizdeyiz.

Hijyenik ortamlarda el değmeden imal edilen ürünlerimiz, servis elemanlarımız tarafından adresinize teslim edilir ve istenildiği takdirde servis yapılır.

Tabak, çatal, peçete, tatlı çeşitleri, pilav çeşitleri ve diğer ürünlerimiz hakkında bilgi ve fiyat teklifi almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mevlüt Pilavı Anadolu Yakası

Anadolu Yakası’nda mevlüt pilavı hizmetimizle müşterilerimizin yanındayız. Talebe özel oluşturduğumuz menülerimizle pilavın yanında ikramda bulunmak istediğiniz içecek ve tatlıları da seçebilirsiniz.

Dilerseniz yalnızca pilav ikramında da bulunabilirsiniz. Menü içeriği arttıkça, mevlüt pilavı fiyatlarında da değişiklik olabilmektedir. Fiyat bilgisi ve sipariş için sayfamızdaki telefon numaraları üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

Mevlüt pilavı Anadolu Yakası irtibat numarası 0 553 862 96 95, hemen arayın sipariş verin.

Mevlüt Pilavı Avrupa Yakası

Mevlüt pilavı Avrupa Yakası’nda tüm ilçe ve semtlerde hizmetinizdeyiz. Sıcak ve lezzetli pilav servisiyle davetlilerinize güzel bir ikramda bulunmanıza vesile oluyoruz.

Yüzlerce kişiye aynı anda servis imkanı sunan ekibimiz, belirttiğiniz tarihte adresinizde bulunacak ve konuklarınıza talep ettiğiniz menüyü sunacaktır. Mevlüt organizasyonlarınızın pilavcısı olarak sizlere uygun fiyatlı ürünler sunuyoruz.

Avrupa Yakası mevlüt pilavı yapan firmalardan birisi olarak, yalnızca taze ürünler kullanıyor, tüm siparişlerimizde %100 müşteri memnuniyeti ilkesine bağlı kalıyoruz.

Siz de bu tür özel günlerinizde profesyonel bir firma desteği arıyorsanız, bizimle iletişime geçin, mevlüt pilavı siparişi verin.

Hayır İçin Tavuklu Pilav ve Nohutlu Pilav Fiyatlarımız : 

300 kişilik Tavuklu Pilav ve Ayran  :

500 Kişilik Tavuklu Pilav ve Ayran :

750 Kişilik Tavuklu Pilav ve Ayran :

Mevlüt İçin Nohutlu Pilav Fiyatlarımız : 

300 kişilik Nohutlu Pilav ve Ayran  :

500 Kişilik Nohutlu Pilav ve Ayran : 

750 Kişilik Nohutlu Pilav ve Ayran :

Siparişleriniz İçin İletişim: 0553 241 40 67  


Sipariş Hattı


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim