• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Cenaze Helva Dağıtımı

Sipariş Hattı

Cenaze Helva Dağıtımı

SİPARİŞ HATTI : 0553 241 40 67 - 0553 862 96 95

Helal Lokmam, ölen kişinin hayrına helva dağıtımı yaptırmak isteyenler için seyyar arabaları ile yerinde hizmet vermektedir. Tüm malzemeler ile helva karma, servis ekipmanları (tabak, çatal, vb.) temini ve servis dahil olmak üzere ihtiyaçlarınıza yönelik çeşitli hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Cenazede Neden Helva Dağıtılır?

Cenazede helva dağıtımı Orta Asya Türk inançlarına dayanan bir gelenektir. Buna göre kavrulan helvanın kokusunun ölünün ruhuna ulaştığı ve kokusu ile ruhunun huzur bulduğuna inanılırdı. Aynı zamanda taziyeye gelenlere helva dağıtılması hep beraber aynı acıya üzüldüklerini temsil ederdi. İslam öncesi Türk kültürlerinin adetleri arasında hayatımıza giren cenaze helva dağıtımı bazı kesimler tarafından halen sürdürülen bir gelenektir.

Ölen kişinin ruhunun huzur bulması temennisiyle definden önce veya sonra Kur’an-ı Kerim ve dualar okunur. Akraba, eş, dost ve yakınların cenaze sahipleri ile son görevini yerine getirdikleri bu günde cenaze sahipleri kendilerini yalnız bırakmayan sevdiklerinin karnını doyurarak ölen kişi adına hayır işlemek isterler.

Cenaze helva dağıtımı ölen kişinin defninden hemen sonra yapılabildiği gibi vefatının 7’inci, 40’ıncı, 52’inci gününde okutulan mevlitlerde kaybedilen kişiye aile ile birlikte dua etmeye gelenlere hayır için dağıtılabiliyor.

İstanbul Cenaze Helva Dağıtımı Hizmeti

Helal Lokmam firması olarak helva dökme ve dağıtma hizmeti vermekteyiz. Lokma dökümünün yanı sıra alabileceğiniz helva dağıtımı hizmetimiz genellikle cenaze sahipleri tarafından tercih edilir. Ana malzemesi süt, irmik ve şeker olan helva fındıklı, çam fıstıklı veya Antep fıstıklı olarak süslenebiliyor.

Helva yapımı sırasında birinci kalite malzemeler kullanıyoruz. İster yerinde helva dökme isterseniz de yemekhanemizde ölen kişiye niyet dökülen helvaların yerinde dağıtımını yapıyoruz. Helvanın porsiyonluk olarak hazırlanması ve servis edilmesi helva dağıtımı hizmetimize dahildir. Üretim ve dağıtım sırasında gerekli hijyen ve sağlık önlemlerine dikkat edilmektedir.

Cenaze Helva Siparişi

Cenaze helva siparişi vermek isteyen cenaze sahiplerine hızlı ve kolay ödeme imkanı sunuyoruz. Helal Lokmam ofislerine gelmenize gerek kalmadan cenaze helva siparişi vermeniz mümkün. İletişim numaramızı arayarak veya web sitemizin iletişim sayfasından iletişim formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Firmamız kaç kişilik sipariş vermek istediğinize göre değişen fiyatlar hakkında sizleri bilgilendirecektir. Fatura tutarını bulunduğunuz yerden ödeyerek sipariş oluşturmanız mümkündür. Helva ustamız ve helva dağıtımı yapan servis elemanlarımız  tam vaktinde belirttiğiniz adreste olacaktır.

Hayır için Helva Siparişi Verme

Hayırseverler kandiller, arife günleri ve Cuma günleri hayır için lokma veya helva siparişi vererek dağıtılmasını isterler. Hayır için yemek ustalarımızca karılan helva genellikle cami önlerinde veya siparişi veren kişinin belirttiği bir bölgede dağıtılmaktadır.

Seyyar arabalarımız içerisindeki kazanlarda sıcaklığını koruyan helvalar dağıtım yerine ulaşıldığında sıcak bir şekilde servis edilmektedir. Deneyimli helva ustalarımızca hijyenik bir ortamda hazırlanan helvalar birer porsiyonluk tabaklar yardımıyla dağıtılır. Ekibimiz hayır işlemek istediğiniz yere gelirken tabak ve çatal gibi servis ekipmanlarını yanında getirmektedir. Servis elemanlarımızca dağıtılan helva tabakları ile yalnızca bir hayır duası alınmak istenir.

Uygun Fiyata Helva Dağıtımı Yapan Firmalar

Yaşadığımız coğrafyaya özgü bir lezzet olan helva insanlara manevi birlikteliği anımsatır. Kandillerde ve arife günlerinde evlerde yapılarak komşulara ikram edilen helva o gün herkesin ağzını tatlandırır.

Helva ayrıca mevlitlerde tercih edilen bir tatlıdır. Kur’an-ı Kerim’den surelerin okunduğu ve duaların edildiği mevlitlerde bir arada bulunan insanlara dağıtılarak birlikte olmanın şükranını sunmamızı sağlar.

Her ne kadar helvayı ölen kişi için okutulan mevlitlerde görmeye alışkın olsak da sünnet mevlidi, düğün mevlidi ve bebek mevlidi gibi özel günlerde ziyarete gelen sevdikleriniz için de sipariş verebilirsiniz. Uygun fiyata helva siparişi vermek için firmamızın sunduğu kampanyaları takip edebilir, detaylar için iletişim numaramızı arayabilirsiniz.

İstanbul Hayır Helvası Yapan Firmalar

İnsanlara ikramda bulunmak kültürümüzün en güzel adetlerindendir. Misafiri hoş tutmanın hayra vesile olduğu düşüncesiyle büyüdüğümüz bu topraklarda hayır için bir şeyler dağıtarak tanımadıklarımızı da memnun etmeyi isteyen bir toplumuz. Bu nedenledir ki hayır için firmamız ile görüşmek isteyenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Hayrına helva dağıtımı yaptırırken lezzetinden ve temizliğinden emin olduğunuz bir firma ile çalışmak isterseniz %100 müşteri memnuniyetini önemseyen Helal Lokmam firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Sağlığa zararlı hiçbir gıda maddesine yer vermeden lezzetli ve kıvamlı hayır helvası için telefon numaramızı arayarak bilgi alabilirsiniz.

Seyyar Araba ile Helva Dağıtımı Hizmeti

Firmamız lezzet ustalarınca sağlık koşullarına dikkat edilerek hazırlanan helvalarımız dağıtımı yapılacak yerde seyyar arabalarda bekletilmektedir. Seyyar arabalarımızın içi helvanın dağıtımı sırasında sıcaklığını halen koruyabilmesi için özel sistemler ile donatılmıştır.

Helvalar tek kişilik porsiyon tabaklara koyularak servis edilmektedir. Plastik çatal, kaşık, peçete veya ıslak mendil gibi servis ekipmanı temin etmeniz gerekmez. Seyyar araba ile helva dağıtımı hizmetimiz dahilinde servis ekipmanlarını yanımızda getiriyoruz.

helva dağıtımı pendik firması

Helva Dağıtımı Hayır İçin

Hayır için helva dağıtımı yapan firmalar arasında deneyimi, tecrübesi ve müşteri memnuniyeti ile öne çıkan Helal Lokmam, yüzlerce kişi için aynı lezzette ve enfes tatta ile profesyonel hizmet vermektedir. Uzman ekibimizde yer alan ustalarımız gıda sektörüne yıllarını adamış profesyonellerdir. Hijyenik ve sağlıklı koşullarda ürettiğimiz helvaların dağıtımını İstanbul’un her semtinde gerçekleştiriyoruz.

Lokma tatlısından sonra en fazla rağbet gören helva tatlısı hayır işlerinde oldukça revaçtadır. Firmamız yalnızca helva dağıtımı hizmetinin yanı sıra tavuklu pilav + helva + çorba + ayran gibi özel menüler de hazırlamaktadır. Masa sandalye kiralama yaparak belirli bir bölgede yaşayan insanlara hayır için çorba, tavuklu pilav ve helva dağıtımı yapabilir ve böylece yardıma ihtiyacı olanların boğazından sıcak bir lokma geçmesini sağlayabilirsiniz. 

Mevlit Helvası Sipariş Verme

Ölen kişinin ölüm yıl dönümünde düzenlenen mevlitlerde dağıtılmak üzere sipariş verilen mevlit helvası firmamız tarafından özenli bir şekilde hazırlanmaktadır. Lezzeti ve kıvamı yerinde mevlit helvası sipariş vermek için Helal Lokmam telefon numarasını arayabilirsiniz. 

Düğün mevlidi, sünnet mevlidi ve bebek mevlidi gibi özel günlerde helva yemek menülerinin vazgeçilmez tatlarındandır. Tavuklu pilav, çorba, helva ve çeşitli içecekler ile bir araya getirilen menüler ziyarete gelen tanıdık, akraba, komşu ve dostlarınıza ikram edebileceğiniz kalitede sunulmaktadır. Servis ekibimiz özenli bir şekilde yerinde hizmet vermekte ve dağıtım sona erdiğinde tüm ekipmanlarını toplayarak alandan ayrılmaktadır.

cenaze helva yapan firma

Cenaze için Helva Dağıtımı Fiyatları

Cenaze için helva fiyatlarımız dağıtılacak kişi sayısına, ihtiyaç duyulan servis ekibine ve helvada kullanılacak malzemelere göre farklılık gösterebiliyor. Fındıklı, fıstıklı, Antep fıstıklı veya tereyağlı helva seçeneklerimiz mevcuttur.

Firmamız cenaze için helva dağıtımının yanı sıra tavuklu pilav dağıtımı, çorba dağıtımı ve lokma dağıtımı hizmetleri de vermektedir. Taziyeye gelen sevdiklerinize zahmete girmeden ikramda bulunmak için İstanbul’da helva dağıtımı yapan firmamızdan yardım alabilirsiniz.

Helva dağıtımı fiyatlarımız 100 kişilikten 500 kişiliğe kadar gruplar için hazırlanmıştır. Belirtilen porsiyonların üzerinde siparişiniz için özel fiyat teklifi alabilirsiniz. İndirimli helva dağıtımı fiyatlarımız için web sitemizi takipte kalabilirsiniz.

Cenaze için helva dağıtımı fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz Helal Lokmam web sitesinin iletişim sayfasında yer alan formu doldurabilirsiniz. En kısa sürede firma yetkililerimiz tarafından formunuza yanıt verilecektir. Ayrıca telefon numaramızı arayarak veya whatsapp iletişim hattımızdan fiyat ilgisi alabilirsiniz.

Hayır Helvası Dağıtım Fiyatlarımız : 

300 Kişilik Kristal Kaplarda ( İsim Yazılı) Fıstıklı İrmik Helvası Dağıtımı : 

500 Kişilik Kristal Kaplarda ( İsim Yazılı) Fıstıklı İrmik Helvası Dağıtımı : 

750 Kişilik Kristal Kaplarda ( İsim Yazılı) Fıstıklı İrmik Helvası Dağıtımı : 

1000 Kişilik Kristal Kaplarda ( İsim Yazılı) Fıstıklı İrmik Helvası Dağıtımı:

SİPARİŞ İLETİŞİM : 0 553 862 96 95


Sipariş Hattı


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim