• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Hayır Çorbası

Sipariş Hattı

Hayır için Çorba Dağıtımı

Çorba yaz-kış sofraların olmazsa olmazıdır. Sevilerek tüketilen çorba çeşitlerini hayır için dağıtmak isteyen hayırseverlere uygun fiyatlar sunan firmamız özel araçları ile hizmet vermektedir.

Araçlarımız ısı kaybını önleyen sistemler ile donatıldığından dilediğiniz sayıda kişi için yerinde sıcak çorba servisi yapmamız mümkün oluyor. İstanbul’un her yerine ücretsiz nakliye hizmeti ile yararlanabileceğiniz hayır çorbası dağıtımı için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hayır Çorbası İstanbul

Hayırseverlerin talepleri doğrultusunda büyük kazanlarda hijyenik koşullar altında hazırladığımız hayır çorbası, evsizler başta olmak üzere bir sıcak çorbaya ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın imdadına yetişiyor. Her türlü hayır işlerinizde yanınızda olan Helal Lokmam, artık hayır çorbası hizmeti ile de sizlerle birliktedir.

İstanbul’da Anadolu ve Avrupa yakasında şubeleri bulunan firmamız güvenilir ve kaliteli hizmetleriyle gıda sektörünün öncüleri arasındadır.

Mercimek çorbası, tavuk suyu çorbası, ezogelin çorbası, yayla çorbası ve domates çorbası gibi birbirinden farklı çorba çeşitleri için dağıtım talebinde bulunabilirsiniz.

Çorba Dağıtım Aracı Kiralama

Çorba dağıtım aracı kiralama yapmak isteyenler için ustalarımız ve servis elemanlarımız enfes tatları insanlar ile buluşturuyor. Çorba dağıtım araçlarımızda ısı kaybına uğramadan sıcak bir şekilde dağıtılan çorbalar ile özellikle kış aylarında hayra girebilirsiniz.

Özenle hazırladığımız çorbaların cami önlerinde, şehrin işlek caddelerinde veya evsizlere özel olarak dağıtılmasını isteyebilirsiniz.

Gönlü bol insanların giriştiği hayır işlerinde Helal Lokmam olarak yer almak bizleri de memnun edecektir. Hayrına dağıtılan çorbaların yerine ulaşabilmesi için titiz şekilde çalışan ekibimiz bir sıcak çorbaya ihtiyaç duyan herkese ulaşmaya çalışıyor.

İstanbul Çorba Dağıtımı Hizmeti

Cuma namazı çıkışı cami önlerinde, okul organizasyonu, mezuniyet, asker uğurlama, kurumsal organizasyonlar ve piknik organizasyonları gibi sayısız etkinlik için tercih edilen çorbalar her kesimden insanın severek tükettiği bir besindir.

Seyyar araçlarımız ile yaptığımız çorba dağıtımı hizmetimize çeşitli boyutlarda bardak, ekmek, kıtır çorba ekmeği, tuz ve kaşık gibi servis ekipmanları dahildir.

Hayır için çorba dağıtımı yapmak isteyen hayırseverlerin tercihine bağlı olarak bir bölgede çadır kurma ve masa sandalye ile bir alan oluşturma hizmetlerimiz de bulunmaktadır.

Dilerseniz cam kaselerde dilerseniz tabldotlar ile otur kalk şeklinde çorba dağıtımı imkanından yararlanabilirsiniz. Ayrıca firmamız çorba + tavuklu pilav + lokma tatlısı veya helva şeklinde menü hizmeti vermektedir.

Ekonomik Fiyata Hayır Çorbası

Hayır için yapılan işlerde ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak oldukça önemlidir. Bunu yaparken her zaman yüksek bütçeye sahip olmayabiliriz.

Bu durum yapılacak hayırdan vazgeçmenize neden olmasın çünkü ekonomik fiyata hayır çorbası dağıtımı yapan firmalardan Helal Lokmam, sizlere hayrınızda yardımcı oluyor.

Kesesinin paylaştıkça artacağına inananlardansanız kış aylarında yapılabilecek belki de en güzel paylaşım hayır için çorba dağıtımı yapmaktır. Cami önlerinde veya caddelerde yardım bekleyen insanların karnını doyurup bir hayır duası almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. 

Hayır Çorbası Dağıtımı Yapan Firmalar

Toplu üretim yaparak hayır çorbası dağıtımı yapan firmalar bireysel olarak veya bir kurum adına taleplerinizi karşılamaktadırlar.

Firmamızın hijyenik ve güvenilir mutfak koşullarında hazırlamış olduğu çorbalar talep edilen ihtiyaca uygun olacak şekilde seyyar arabalar ile istenilen yere götürülmektedir.

Dağıtım yapılacak yerde çorbalar karton bardakta sıcak sıcak servis edilmek üzere hazırlanır. Deneyimli aşçılarımız hazırlık aşamasında galoş, eldiven ve maske takmaktadır. 

Hünerli aşçılarımızın tuzu ve tadı ile hünerlerini ortaya koyduğu lezzetli çorbalar için Helal Lokmam iletişim numarasını arayabilirsiniz.

Arabalı Hayır Çorbası Dağıtım Hizmeti

Hayır için çorba dağıtımı hizmetimiz taşıma veya yerinde olmak üzere çeşitlilik göstermektedir. Açık alanlarda yapılacak organizasyonlara özel yerinde hazırladığımız çorbalar ile otantik bir ortam oluşturulabilir.

Taşıma hizmetimiz ise düzenli olarak denetlenen ve hijyenik mutfaklarda hazırlanan çorbanın seyyar arabalar ile dağıtım yapılacak yere getirileceği anlamına gelir.

Arabalı hayır çorbası dağıtımı için genellikle taşıma hizmet tercih edilmektedir. Taşıma çorba dağıtımı sırasında herhangi bir ısı kaybı olmaması adına çorbalar paslanmaz çelikten üretilmiş gastronom küvetler ile istenilen yere ulaştırılır.

Böylece ne hayır işleyen ne de hayrın vesilesinden yararlananlar mağdur olmadan istenilen kalitede hayır çorbası dağıtılarak gönüller hoş tutulmuş oluyor.

Hayır Çorbası Siparişi Verme

İstanbul içinde herhangi bir semtte hayır çorbası siparişi vermek için Helal Lokmam’ı arayabilirsiniz. Yıllardır hayır için lokma dağıtımı ile İstanbul’un en çok tanınan firması olmayı başaran firmamız hayır çorbası hizmeti ile de sizlerin ihtiyaçlarına koşuyor.

Uygun fiyatları ile sevilen tatları hayırseverler ile buluşturan Helal Lokmam, bütçe dostu kampanyaları ile hayırseverlerin bütçesini düşünüyor.

Hayır çorbası siparişi vermek için firmamıza çeşitli kanallardan ulaşabilirsiniz. Helal Lokmam online web sitesi (www.helallokmaci.com)’nde iletişim sayfasını tıklayarak iletişim formu doldurabilirsiniz.

Ad-soyad, mail adresi, telefon, konu ve mesaj kutucuklarının tamamını doldurup güvenlik kodunu ilgili alana yazdıktan sonra öğrenmek istediklerinizi firmamıza gönderebilirsiniz. Firma yetkililerimiz en hızlı şekilde talebinize yanıt verecektir.

Helal Lokmam sipariş hattı veya iletişim numarası arayarak hayır çorbası siparişi verebilirsiniz. İletişim numaralarımızdan kaç kişilik çorba dağıtımına ihtiyacınız olduğunu belirterek fiyat teklifi almanız mümkün.

Hayır çorbası dağıtımı için deneyimli bir firma ile çalışmanın önemini vurguluyor, memnun kalacağınız organizasyonlar için firmamız ile iletişime geçmenizi öneriyoruz.

Uygun Fiyata Hayır için Çorba Dağıtımı

Hayır için çorba dağıtımı yapmak isteyenler daha fazla kişiye ulaşmak için uygun fiyatlı hizmet veren firmaları tercih etmeye çalışıyor. Ancak en uygun hayır çorbacısı ararken aldığınız hizmete değecek mi öncelikle bu konuda emin olmakta fayda var. İçeriğinde ne kullandığını bilmediğiniz, tadıyla ve kokusuyla kendine çekmeyen bir çorbayı yalnızca uygun fiyatlı olduğu için dağıtmak istemezsiniz öyle değil mi?

Hayır çorbası dağıtımı yapan firmalar kaliteli hizmeti çok düşük fiyatlarda sunmazlar. Ancak alınan hizmetin kalitesini belirleyen yalnızca fiyat olamaz.

Firmanın daha önceki hizmetleri, ne kadar süredir gıda sektöründe hizmet verdiği ve müşteri memnuniyetini gösteren kaynaklar kaliteli hizmet alındığını gösterir işaretlerden bazılarıdır.

Hayır Çorbacısı İstanbul

İstanbul’da hayır çorbacısı olarak akla ilk gelen firmalardan olan Helal Lokmam, hayır işlerinin pek çoğunda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. Hayır lokmasında kalite tescilli marka olarak bilinen Helal Lokmam, lezzetli çorbaları kadar ekonomik hayır çorbası fiyatları ile de adından söz ettiriyor.

Hem kaliteli ürünler kullanıp hem de mümkün olduğunda az kâr payı koyarak müşterilerimizin hayrında küçük de olsa bir pay sahibi olmaya niyetle çıktığımız yolda hayırsever vatandaşlarımıza hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

İstanbul Hayır için Çorba Dağıtımı Fiyatları

Hayır için çorba dağıtımı fiyatları tercih edilen çorba çeşidine ve kaç kişilik çorba dağıtımı yapılmak istendiğine bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Çorba ile birlikte ekmek ve/veya çıtır ekmek ikram ediyoruz.

Genellikle kalın karton bardaklarda servis ettiğimiz hayır çorbasının dağıtılacağı bardağın boyutunu seçebilirsiniz.

Hayır için çorba dağıtmak isteyen kişiler firmamızı arayarak dilediği kişi sayısınca çorba hazırlanmasını talep edebiliyor. Firmamız düğün, cenaze mevlidi ve sünnet mevlidi gibi günlerde servis edilmek üzere çorba ile birlikte tavuklu pilav, lokma tatlısı, helva ve içecek çeşitleri ile de hizmet vermektedir.

Geniş yelpazeli hizmet seçeneklerimizden yararlanmak ve İstanbul hayır için çorba dağıtımı fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için haftanın her günü firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

BARDAKTA HAYIR ÇORBASI FİYATLARIMIZ : 

500 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ) :

750 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ) :

1000 Kişilik Bardakta Çorba + Rulo Ekmek  ( Mobil Araçta ):


Sipariş Hattı


Yorumlar (0)



    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim