• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
İstanbul Genelinde Lokma Dökme Hizmeti
isa Hayır Lokması 2750 10 Yorum

Sipariş Hattı

Hayır Lokmam'dan İstanbul Genelinde Lokma Dökme Hizmeti

Kimi zaman ölmüş birisinin hayrına, kimi zaman ise insanların duasını almak maksadıyla çeşitli dönemlerde hayır lokması adı altında ikramlar sunmak, geleneklerimizin bir parçasıdır. Milletimiz, ikram etmeyi seven, insanların mutluluğu ile mutlu olmayı alışkanlık haline getirmiş bir millettir. Öyle ki özel günlerde, ölüm yıl dönümlerinde, güzel bir haber aldıklarında veya ortada herhangi  bir sebep yokken; hiç tanımadıkları kişilere bile ikramlar sunmaktadır. Bu hayırlı işe vesile olmak da hayrın bir parçası olmayı gerektirir. Hayır Lokmam firması da bu güzel hizmet için İstanbul genelinde vatandaşlara hizmet vermektedir. Gerek titiz çalışmaları, gerekse lezzetli ürünleri ve güler yüzlü personeli ile adından bahsettiren Hayır Lokmam, ekonomik fiyatlar ve geniş hizmet bölgesiyle sektörün lideri haline gelmeyi başarmıştır.

Lokma Arabası Kiralama İstanbul

İstanbul'un Hemen Her Bölgesinde Lokma Döktürme Hizmeti

Hayır lokması döktürmek, geleneklerimizde yer alan, insanları mutlu etmenin kendisini de mutlu edeceğini düşünen hayır sahibi insanlar için bir ikram olarak nitelendirilebilir. Öyle ki dört mevsim ülkemizin her şehrinde hayır döktürmek isteyen vatandaşlarımız lokma dökme hizmeti veren firmalara ihtiyaç duyuyor. Bu firmalar hizmetlerini hijyen, kalite ve ekonomiklik kriterlerine göre şekillendiriyor. Lokma döktürme hizmetlerinde öncelik her zaman kalite ve hijyen, ardından ekonomiklik ve güler yüz olmalıdır. Bu sayede ikramlar ağıdaki verdiği hoş tadın yanında gönüllerde de bir tebessüme neden olur. Bu kriterleri her yönüyle sağlayan bir firma olan Hayır Lokmam, İstanbul'un tüm ilçe ve semtlerinde müşterilerine hizmet vermektedir. Yapılan çalışmalar, hijyenik bir ortamda, iletişim yönü kuvvetli ekip çalışanları tarafından gerçekleştirilmekte olup; bütçe dostu alternatiflerle sunulmaktadır.

İstanbul'da Hayır Lokması Fiyatları

Cami çıkışlarında, cenazelerde, işlek caddelerde ve meydanlarda hayır lokması sunarak insanların hayırlı dualarını almak isteyenler, hayır lokması döken firmalar ile iletişime geçerek bu hizmeti satın alabiliyor. Uygun fiyatlarla yüzlerce kişiye hayır lokması ikramında bulunabilirsiniz. Gerek lezzetli ve hafif bir tatlı olması, gerekse uygun  fiyatı ve taze tüketilmesi nedeniyle en çok ikrama konu ola tatlıların başında gelen hayır lokması, aynı anda pişirilip servis edilebilmektedir. Hayır lokması döktürmek bütçenizi sarsmaz ve  son derece ekonomiktir. 100'lerce kişiye tek bir platformdan servis edilebilir ve portatiftir. Hayır lokması fiyatları ikram edilecek kişi sayısına göre değişkenlik göstermektedir. Firmalar bu hizmet için sizden öncelikle kaç kişiye ikram edilmesi gerektiğini soracak ve ardından hangi tarihte ikramın hazırlanmasını istediğinizi soracaktır. Bu bilgilerin akabinde, belirttiğiniz tarih ve saatte hayır lokması standı ile adreste hazır bulunacaktır. Hayır Lokmam firması, hijyen kurallarını ön planda tutarak bu hizmeti gerçekleştirmektedir. Plastik tabak ve plastik çatal ile sunumunu gerçekleştirmektedir. Ayrıca hayır lokması arabalarında sıcacık servis yapılmaktadır. Hem temiz, hem ekonomik hem de güler yüzlü hizmet için tercih edebileceğiniz firmaların başında gelmektedir. Müşteriye olan yaklaşımı ve %100 memnuniyet odaklı çalışmaları ile sektörün öncü firmalarından birisi olmayı başarmıştır.

Hayır Lokması Arabası Kiralama

Cami Çıkışında Hayır Lokması Hizmeti

Geleneklerimize uygun bir şekilde lokma döktürme hizmeti almak için Helal Lokmam firması ile iletişime geçebilirsiniz. Firma, cami çıkışında lokma döken firmalar arasında hijyenik koşullar ve ekonomik fiyatlarla ön plana çıkmaktadır. Hayır lokmasının avantajları, her yaştan vatandaşımızın rahatlıkla tüketebilmesi, damak tadına uygun olması, taze olarak pişer pişmez servis edilmesi, el değmeden hazırlanması ve son derece ekonomik oluşudur. Hayır duası almak isteyenler veya geçmişlerinin ruhları için helalinden bir ikramda bulunmak isteyenler için bu hizmet son yıllarda çokça talep görüyor. Sizler de cenazelerinizde, ölüm yıl dönümlerinde veya hiçbir sebep olmadan insanları mutlu etmek ve onlara bir ikramda bulunmak için cami çıkışında hayır lokması veren firmalarla iletişime geçerek hayrınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu tür firmalar 100 kişi ve katları üzerinden ücretlendirme politikası uygulamaktadır. Ekonomik fiyatlarla dikkat çeken Hayır Lokmam firması ise 500 kişilik bir ikram için yalnızca 2.000 TL gibi bir rakam talep etmektedir. Bu fiyata ulaşım, hayır lokması  standı, servis elemanları ve malzeme maliyetleri de dahildir. Durum böyle olunca kişi başı 3 TL gibi bir rakama tekabül etmektedir. Günümüzde tek porsiyonu bu fiyata alabileceğiniz herhangi bir tatlı bulamazken, hem pişirmesi hem servisi hem de dilediğiniz bir konumda hizmet  alabiliyor olmanız büyük bir avantaj.

Hayır Lokması Döktürmek İsteyenler Nelere Dikkat Etmeli?

Siz de hayır lokması döktürmek istiyorum diyorsanız, o zaman bazı hususlara dikkat etmeli ve bu hizmeti almak için tercih edeceğiniz firmayı bulurken özen göstermelisiniz. Özellikle hijyen ve temizlik konularında insanların güvenle tüketebileceği bir sunum yapılması ilk bakmanız gereken kriter olmalıdır. Ardından tazelik, malzeme kalitesi ve güler yüzlü servis hizmeti dikkat edilmesi gereken diğer konulardandır. İstanbul'un hem Avrupa hem de Anadolu Yakası'nda faaliyetlerini sürdüren Helal Lokmam firması, bu kriterleri karşılayarak geniş bir müşteri kitlesine sahip, lider firmalar arasında yer alıyor. 500 kişilik bir hayır lokması döktürme hizmeti için 1.500 TL gibi ücretle faaliyet veriyor. Son derece ekonomik ve bir o kadar da memnuniyet oranı yüksek Helal Lokmam, İstanbul'un tüm mahallelerinde müşterilerine hayır lokması ikramlarını sürdürüyor. Hayır sahipleri adına helal lokma dağıtan Helal Lokmam, geleneksel kıyafetleri ile kültürümüzü yansıtan elemanlarla hizmet veriyor. Fiyat politikası ise 100 kişilik hayır lokması, 200 kişilik hayır lokması, 300 kişilik hayır lokması, 500 kişilik hayır lokması ve sizin istediğiniz özel bir kitle kadar hayır lokmasına göre değişkenlik gösteriyor. Detaylı fiyat bilgisi için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul'da Arabayla Hayır Lokması Döken Firmalar

Mobil standa sahip firmalar, yüzlerce kişilik kitlelere portatif arabaları ile hizmet götürüyor. Hayır lokması dökme hizmeti aldığınızda, bu arabalar firma merkezinden dilediğiniz bir adrese ulaştırılıyor ve bu adreste belirttiğiniz saatte sunum yapılıyor. Sunumun yapılacağı alanda yine halka açık şekilde pişirme işlemleri gerçekleştiriliyor. Hijyenik bir ortamda, el değmeden (eldiven kullanılarak) hazırlanan ve pişirilen lokmalar, konumdan herhangi bir sebeple geçen vatandaşlara ikram ediliyor. 7'den 70'e herkesin beğenerek ve severek tükettiği bir tatlı olan lokma neticesinde, bu lezzeti tadanlar duaları esirgemeyerek ikram sahibine veya geçmişlerine dua  ediyor. Siz de bu dualara vesile olmak ve insanların damak tadına uygun, taze bir tatlı ile ikramda bulunmak için hemen arabayla hayır lokması döken firmalar ile iletişime geçebilirsiniz. İkramlarınız için bir cami avlusu veya işlek bir cadde tercih edebilirsiniz. Tercih ettiğiniz mekan, stand kurulumuna uygun olduğu sürece, hayır lokması döken firmalar dilediğiniz bir adreste hizmeti sağlayacaktır.

Hayır lokması döktürme hizmeti için bir firma arıyorsanız, titizlik, hijyen, tazelik, kalite ve ekonomiklik gibi kriterleri göz önünde bulundurmalısınız. İstanbul'un hemen her semt ve ilçede yılın tüm aylarında dilediğiniz bir bölgede bu hizmeti yüzünün akıyla sağlayabilecek Helal Lokmam, %100 müşteri memnuniyetini ilke edinmiş bir firmadır. Ekonomik fiyatlarla faaliyet gösteren firma, her şey dahil konseptte hizmet vermektedir. Lokma arabasının transferinden, tatlının pişirilmesine ve hatta servisine kadar a'dan z'ye ikram sürecini yönetmektedir.


Sipariş Hattı


Yorumlar (10)


  • avatar

    Kadriye Işık 3 yıl önce

    Geçen hafta hayır lokması döktürdüm gerçekten harika bir hizmet emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kaliteli güvenilir bir firma olan Helal Lokmam ekibini herkese tavsiye ediyorum. Lezzetli çıtır sıcak lokmaları pişirip şerbetleyip özenerek dagıtımını yaptılar. Hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Bahri Tepe 4 yıl önce

    Merhum babamın ruhuna cami çıkışı helal lokmam firmasına lokma döktürüp dagıtımını yaptırdım .Her şey harikaydı ellerine emeklerine sağlık

  • avatar

    Levent Ateş 4 yıl önce

    İş yerimin açılışı için hayır lokması dağıtımı yaptırdım.Helal Lokmam firmasına göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eder ustalarımızın ellerine sağlık.Hayırlı bol kazançlarınız olsun herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • avatar

    Recep Yankı 4 yıl önce

    Geçen hafta işyerimizde öğlen saatlerinde hayır lokması dağıtımı yaptırdım. Gerçekten harika bir çalışma ekibi ve lezzetli lokmaları var ustalarımızın ellerine emeklerine sağlık. Hayırlı bol kazançlarınız olsun

  • avatar

    Murat Köse 4 yıl önce

    Gerçekten kaliteli ve işlerini özenerek ve bir o kadar da ilgili yapan Helal Lokmam firmasına teşekkür ederim. Geçen cuma merhum babam için hayır lokması dağıtımı yaptırdım çok memnun kaldım. Ustalarımızın ellerine sağlık bol kazançlar.Sizlerde hayır lokması döktürmek isterseniz hiç düşünmeden helal lokmam firması ile iletişime geçebilirsiniz.

  • avatar

    Hanifi Bakır 4 yıl önce

    Geçen hafta iş yerimin önünde hayır lokması döktürdüm. Gerçekten işinin ehli bir firma olan Helal Lokmam firmasına gösterdikleri ilgi, alaka ve önem için teşekkür ederim. Hayırlı kazançlarınız olsun

  • avatar

    Ugur Kaymaz 4 yıl önce

    Kartal da cami çıkışında rahmetli babamın ruhuna 1000 kişilik lokma döktürmek için Helal lokmam firması ile anlaşma sağladım .Allah hayırlarımızı kabul etsin İnş. .Emeği geçen arkadaşlardan da Allah razı olsun ilgi ve alakalarından dolayı ayrıca hijyen ortamda çok lezzetli lokmaları var kesinlikle tavsiye ederim

  • avatar

    İsmail Şahin 4 yıl önce

    Bugün Maltepe camiinde cuma namazı çıkışı 1000kişilik lokma merhume kardeşimin ruhuna Allah hayırlarımızı kabul etsin.Helal lokmam firmasına çok teşekkür ederim yolunuz açık olsun güzel işlere vesile oluyorsunuz

  • avatar

    Mahir Bakcan 4 yıl önce

    Bu kadar güzel şekilde işini titizlikle ve özenle yapan isteklerimize ve taleplerimize önem veren helal lokmam firması herşey için teşekkürler.Bol kazançlarınız olsun

  • avatar

    Sevim Köse 4 yıl önce

    Geçen hafta lokma döktürmek için firma arayışına geçmiştim.Helal lokmam firması ile iletişime geçip lokma döktürmek istediğimi talep ettim.Firma olarak gerçekten çok ilgili ve alakalılar hijyen kurallarında işlerini kusursuz bir şekilde özen göstererek yapıyorlar.Helal lokma ekibine bu güzel çalışmaları için çok teşekkür ederim









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim