• Sipariş Hattı: 0 553 862 96 95
  • organizasyonasir@gmail.com
Lokmacı Kiralama Fiyatı
Kanber Lokma 2363 1 Yorum

Sipariş Hattı

Türk lezzetlerinden günümüze kadar ulaşan lokma tatlısı, hayır işlerinde, mevlit ve cenazelerde dağıtılmak amacıyla tercih edilmektedir. Lokma tatlısı sıcak tüketildiğinde lezzeti daha da ayrı oluyor. Usta ellerde pişen ve sayısız kişiye anında hizmet sunan Helal Lokma firmamız, katkısız özel şerbetler kullanarak ağız tadınıza uygun lezzetler hazırlamaktadır.

İstanbul Genelinde Lokmacı Kiralama Fiyatı

Mevlüt, düğün, nişan, iş yeri açılışı veya cami önlerinde, amacınız ne olursa olsun lokmacı kiralama hizmetimizden gönül rahatlığıyla yararlanabileceğiniz hijyeni ve lezzeti bir arada sunuyoruz. İstanbul Pendik ve Merter de şubesi bulunan Helal Lokmacı firmamıza gelerek lezzeti yerinde tadabilir veya iletişim numaralarımızdan randevu oluşturabilirsiniz.

Lokmacı Kiralama Hizmetimizden Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Helal Lokmacı olarak İstanbul içinde her noktaya nakliye hizmetimiz bulunmaktadır. Lokma dökme işleminin gerçekleşeceği seyyar aracımız lokma ustası ile birlikte adresinize gelecektir. Hizmetlerimize nakliyeyi dahil ediyoruz. Firmamızla iletişime geçtikten ve randevu oluşturduktan sonra sizin herhangi bir hazırlık yapmanıza gerek kalmıyor. Belirttiğiniz adreste tam zamanında ulaşan ekip arkadaşlarımız, servis için gerekli çatal, tabak ve peçete gibi malzemeleri de yanlarında getirmektedir.

Seyyar Lokmacı Kiralama Hizmetleri

Lokma seyyar aracının kurulması için belirttiğiniz saatten önce adresinize ücretsiz nakliye araçlarımızla ulaşım gerçekleştirilir. Saatler öncesinden taze bir şekilde hazırlanan lokma hamuru, adreste pişirilerek sıcak bir şekilde servis edilir. Servis elemanlarımız ve lokma ustamız alanda hijyene önem verecek şekilde ekipmanlar giyerek hizmet verecektir. Düzenli olarak bakımı ve temizliği yapılan aracımız ve Helal Lokma ile gönlünüze göre hayır lokması dağıtımı gerçekleştiren ekibimiz, alanda güler yüzü ve saygılı davranışlarıyla en doğru kararı verdiğinizin bir nişanesi olacaktır.

Lokmacı Kiralama Fiyatlarımız

Lezzet ustalarımız sipariş sırasında belirttiğiniz sayıda lokma hamuru hazırlamaktadır. Kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Helal Lokmacı firmamız, işini hayır için yaptığının bilincindedir. Bu nedenle lokmacı kiralama fiyatlarımız ekonomik tutarlarda belirlenmiştir. Lezzetimizin tadına bakmak isterseniz Pendik ve Merter’de bulunan şubelerimizi ziyaret edebilirsiniz. Sayısız hayır işinde yer alan firmamızın, 0216-397 20 02 ve 0553 241 40 67 numaralı telefonlarından arayarak da randevu oluşturabilirsiniz. Her türlü bilgiyi alabileceğiniz iletişim numaralarımızdan önceden rezervasyon yaptırmanız, ihtiyaç duyduğunuz gün için hazırlıklı olmamızı kolaylaştıracak. Böylece size daha iyi hizmet verebileceğiz.

 

SEYYAR LOKMACI KİRALAMA FİYATLARI

500 KİŞİLİK 

750 KİŞİLİK  

1000 KİŞİLİK 

2000 KİŞİLİK  

NOT: FİYATLARIMIZ 2023 YILI FİYATLARI OLUP LOKMA DÖKÜLECEK YERİN UZAKLIĞINA VE GÜNE GÖRE DEĞİŞİKLİK GÖSTERMEKTEDİR. REZERVASYONLAR GENELDE 1 AY ÖNCEDEN ALINIYOR TARİHLERİMİZ ERKEN DOLUYOR LÜTFEN BİZE İLETİŞİM BÖLÜMÜNDEN ULAŞIP KAYIT AÇTIRINIZ.. İLETİŞİM  :  0553 241 40 67 YADA 0216 397 20 02 


Sipariş Hattı


Yorumlar (1)


  • avatar

    Bayram Kaya 5 yıl önce

    Hayır lokması fiyatlarınız hala geçerli mi ? Babamın ölüm yıl dönümünde fatih camisinde lokma dağıttırmak istiyorum

    • avatar

      Yönetici Yanıtı


      Merhaba Hayır lokması fiyatlarımız hala geçerli bize 0216 397 20 02 den ulaşabilirsiniz.









Copyright © 2024 Helal Lokmam

Yukarı Çık
Telefonla İletişim